Bli med på langrennshelg på Sjusjøen med Team Sportsmanden 28.februar – 1.mars 2020

Velkommen til en helg i Birkebeinerbakken Panorama Lodge på Sjusjøen – langrennssportens Mekka!

Jeg har gleden av å invitere medlemmene i Team Sportsmanden til en langrennshelg på Sjusjøen den siste helgen i februar (fredag 28.februar – søndag 1.mars).

Vi har vært så heldige å få reservert Birkebeinerbakken Panorama Lodge av Sportsmandens samarbeidspartner Visit Sjusjøen til en gunstig pris. Lodgen ligger på toppen av Birkebeinerbakken (bildet) – også kjent som «Monsterbakken» – med panoramautsikt og midt i smørøyet av hva Sjusjøen har å by på av langrennsløyper. Og det er ikke lite, med et løypenett med over 300 kilometer er Sjusjøen i flere år kåret til Norges beste langrennsdestinasjon. Det med rette, vil jeg påstå. Nå er jeg litt inhabil her, med egen (og adskillig mindre) hytte noen kilometer lenger nord… men løypenettet kjenner jeg godt til!

Håper mange av medlemmene i Team Sportsmanden har lyst og anledning til å bli med på dette.

Lodgen ligger like ovenfor toppen av Monsterbakken. Her er det landslagssjefen selv, Eirik Myhr Nossum som deltok i Monsterbakken Opp i påsken i fjor. Nossum blir nok ikke med på samlingen, men vi kan nok få et og annet tips i løpet av helgen uansett.

Helgen passer for alle i Team Sportsmanden, uavhengig av nivå. Du trenger altså ikke å være «langrennsløper» for å delta! Vi legger opp til et uformelt program, men som kan tilpasses den enkeltes ønsker og nivå, og vi legger eventuelt opp treningsturene i et par grupper avhengig av ønsket lengde og nivå. Formålet med helgen er at alle som er med skal få en fin og inspirerende treningshelg med flere og varierte langrennsturer og treningsøkter – og ikke minst at vi skal kose oss og ha en hyggelig helg sammen! Jeg håper også at vi kan få lagt inn litt uformell teknikktrening for de som ønsker det. Vi har jo flere gode langrennsløpere og trenere i egne rekker. Men det viktigste – foruten en ha en fin skihelg – er altså det sosiale aspektet, der deltakerne virkelig vil kunne bli godt kjent med hverandre etter en helg der vi er sammen både før, under og etter treningsturene.

Pris for hele helgen fra fredag til søndag med to overnattinger og helpensjon er kr 1.800.

All mat og drikke er da inkludert, men de som ønsker å kose seg med en øl eller et glass vin på kvelden, tar med seg dette selv.

Siden det er flere teammedlemmer som har hytte på Sjusjøen og kanskje ønsker å bo på egen hytte, men være sammen med oss i løypen og på kveldene, er det også mulig og selvsagt bare hyggelig! Da betaler dere bare kr 600 – og har da full tilgang til fellesopplegget, inkludert det dere måtte ønske av måltider i lodgen hele helgen.

I utgangspunktet er dette altså ment som en kombinasjon av teambuilding og treningshelg for Team Sportsmanden. Om noen ønsker å ha med seg mann/kone/samboer/kjæreste, så er det også mulig. Om man da får et eget rom, avhenger av hvor mange som melder seg på, men alle må i utgangspunktet regne med å dele rom med andre team-medlemmer. Men det gjør det jo bare oppholdet enda hyggeligere! Ønsker du å dele rom med noen spesielle, er det bare å gi beskjed om det i påmeldingen eller senere, så ordner vi det i romfordelingen.

Lodgen har plass til overnatting for 25 personer, fordelt på 5 soverom og 2 hemser. Hytta er totalrenovert med blant annet et helt nytt og flott storkjøkken, smørerom, vaskerom og stor felles spiseplass. Stedet er sosialt og praktisk, da du kan samle større grupper under samme tak, og det passer perfekt til familiesamlinger, firmasamlinger, treningsopphold for idrettsgrupper, bryllup eller andre større begivenheter, står det i beskrivelsen.

Det er god nok plass rundt spisebordet!
Koselig sittegruppe i stuen.

Det er bare å ta en titt på flere bilder her – dette er en skikkelig fin lodge som bør være perfekt til en team-byggende helg!

Vi har fått reservert lodgen for den gjeldende helgen, så nå håper jeg mange nok benytter seg av denne muligheten. Vi må imidlertid være minst 8-10 totalt for å få dette i havn, så jeg må ta et lite forbehold om at minst 7 har meldt seg på helgesamlingen innen 1.februar, for at vi skal kunne opprettholde reservasjonen. Håper er jo at dette skal bli suksess, og at vi kan ha en tilsvarende samling i sommer også med løping og sykling på programmet.

Påmelding kan gjøres her

Velkommen til fjells, til Sjusjøen og til Birkebeinerbakken Panorama Lodge 28.februar!

Velkommen til Sjusjøen! Nei, det er ikke lodgen du ser i bakgrunnen her! ?

 

Hilsen Frode –
team(g)leder Team Sportsmanden ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *