Hva er Team Sportsmanden

Velkommen til Team Sportsmanden!

Team Sportsmanden er ment å bidra til å skape entusiasme, glede og økt aktivitet for alle som er glade i mosjon og trening! Om du er aktiv, mosjonist eller nybegynner, ung eller gammel, gutt eller jente, mann eller kvinne, alle som har lyst kan bli med i Team Sportsmanden!

Mange føler kanskje ikke noen spesiell tilhørighet til et idrettslag, synes terskelen for å melde seg inn i et idrettslag er for høy eller forpliktelsene eller kostnadene er for store. Dere er hjertelig velkommen til å bli med i Team Sportsmanden. Eller du kan selvsagt være medlem i Team Sportsmanden ved siden av medlemsskap i den lokale klubben din. Team Sportsmanden har plass til alle og hensikten er nettopp å speile mangfoldet, med medlemmer fra hele landet, som reflekterer hele spekteret av det som mosjons- og idretts-Norge består av – et lavterskel-tilbud for alle!

Intensjonen er først og fremst at vi skal ha det gøy! I tillegg vil du som medlem blir med i vår lukkede Facebookgruppe, der du også får tilbud om teamtøy, rabatter på enkelte mosjonsløp, samt av og til egne arrangementer, løps-weekend eller treningssamling for teamet. Og gjensidig inspirasjon.
Mye moro – ingen forpliktelser!  

VELKOMMEN I TEAM SPORTSMANDEN! Morten Vestvik og Frode Monsen

Vi har nå passert 150 medlemmer!

Da vi i 2017 etablerte en egen hjemmeside for Team Sportsmanden var hensikten å skape en enda tettere kobling til medlemmene for de som ønsket det. Tidligere hadde medlemskap i Team Sportsmanden i prinsippet vært ganske løst i formen og omfattet alle som enten selv meldte seg inn i eller som ble innmeldt i Facebookgruppen vår. I tillegg hadde vi en uformell treningsgruppe på trenings-appen Strava, som er blitt til henholdsvis Team Sportsmandens løpegruppe, samt en egen sykkelgruppe og en triatlongruppe på Strava.

For å videreutvikle Team Sportsmanden, skape enda mer lagånd og knytte medlemmene tettere sammen – samtidig som vi lettere kan tilby ulike medlemsfordeler – åpnet vi i 2017 for aktivt og registrert medlemskap i Team Sportsmanden.  Noe som har vært en stor suksess og ved utgangen av 2017 var vi hele 68 medlemmer. Ett år senere var vi 91 medlemmer. Fra januar 2019 erstattet vi den opprinnelige åpne Facebookgruppen – der Team Sportsmanden etter hvert ble noe «utvannet» – til en egen og eksklusiv Facebookgruppe kun for medlemmene. Vi har nå, ved slutten av 2020,  passert 150 medlemmer!

Hvem er Team Sportsmanden for?

Team Sportsmanden er for aktive og mosjonister på alle nivåer!

Det skal absolutt ikke være noe prestasjonskrav for å bli med! Vi ønsker å favne alle – fra de som vil kjempe i teten i konkurranser, til de som utgjør baktroppen eller kanskje har som sitt eneste mål å fullføre.

Både for menn og kvinner!

Navnet Sportsmanden er tatt fra den kjente idrettsavisen fra forrige århundre og har altså en historisk opprinnelse – det er absolutt ikke ment å signalisere at dette er et team først opp fremst for menn.
Tvert i mot, «sportskvinder» i alle aldre er akkurat like velkommen i teamet!
(Av de 25 som har meldt sett inn i Team Sportsmanden i 2019, er over halvparten kvinner.)

Intensjonene med Team Sportsmanden har hele tiden vært å inspirere, engasjere og motivere. Alle er hjertelig velkommen til å bli medlem i «Norges kuleste lag»! Det er bare å sende oss en mail med litt opplysninger, se nedenfor. Det er heller ikke noe enten-eller å være medlem i Team Sportsmanden eller i ditt lokale idrettslag. Team Sportsmanden er for alle, både om du er medlem i et idrettslag eller ikke, og du står selvsagt helt fritt til om du også ønsker å representere ditt lokale idrettslag ved siden av Team Sportsmanden i ulike konkurranser. Mange gjør nettopp det, da de ønsker å beholde forankringen også til sitt lokale idrettslag. Andre har ingen naturlig tilknytning til et idrettslag. Uansett er man velkommen i Team Sportsmanden. Foruten en lav årskontingent (kr 250 per kalenderår) er det helt uforpliktende å være medlem i Team Sportsmanden. Og som medlem vil du få rabatter på alt Sportsmanden-tøy og -produkter og prioriteres ved enkelte spesielle tilbud som gratis eller rabatterte startkontingenter. Er du litt aktiv, sparer du altså raskt inn igjen den lille kontingenten. Men først og fremst får du mye moro og fellesskap!

Litt mer bakrunnsinfo her.

Vil du bli medlem i Team Sportsmanden?

Da kan du enkelt fylle ut følgende korte innmeldingsskjema her:

Innmeldingsskjema

Team Sportsmanden er for alle; både mosjonister i de bakre rekker – og for de som løper fort… som Kjetil André Bjerkrheim, som her leder klart foran hele det internasjonale feltet under Etape Bornholm.

Se hvem som er medlemmer i Team Sportsmanden