Nytt medlem: Jørn Thorsen fra Kolbotn

Jørn Thorsen (52) har meldt seg inn i Team Sportsmanden.

Jørn er fra Kolbotn og har i godt voksen alder begynt med litt mer strukturert trening, noe som har gitt gode resultater. Trening funker!

– Jeg har aldri drevet aktiv idrett, men har likt løping og deltok bl.a. i Sentrumsløpet første gang i 1986. Siden har det blitt en del mosjonsløp og deltakelse i diverse Birken arrangementer, men lite systematikk i treningen, forteller han.

– Som 49 åring i 2019 fikk jeg lyst til å prøve maraton og begynte å trene mer strukturert med intervalløkter og større mengder. Dette ga god fremgang og siden har det blitt 5-6 maraton med 2.57.34 som best fra Valencia 2021.

Les mer om det her:

Brøt drømmegrensen igjen i Valencia Marathon

Jørn Thorsen puster ut etter å ha brutt drømmegrensen på 3 timer i Valencia Marathon i 2021. Foto: Privat
Jørn Thorsen blir 53 år i slutten av mars, men håper fortsatt å kunne forbedre persene sine.– Det blir Valencia igjen i 2023 og jeg håper å kunne gå for pers. Det kunne også vært artig å ta løypepersen i Sentrumsløpet fra ’92. Har blitt diverse skader etter hvert, så et mål må også være å holde seg skadefri!

Det var for øvrig teamkollega Øistein Røisland som bidro til at Jørn nå også har meldt seg inn i Team Sportsmanden.

– Det blir fint å bli med i Sportsmanden fellesskapet. Jeg støtte på Øistein Røisland (for første gang) på løpetur i helga og kom i snakk om Sportsmanden, så nå tenkte jeg å få ut fingern og melde meg inn, avslutter Jørn.

De to hadde altså ikke truffet hverandre før, men utrolig nok så løp også Øistein Røisland Valencia Marathon i 2021, og det på omtrent identisk tid. Kun ett sekund skilte de to!

Så de bør kunne gi hverandre bra pes på treningene med Team Sportsmanden fremover…

Selv om Jørn er fra Kolbotn, debuterte han ikke i Follotrimmen før i 2021.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *