Her er Sportsmandens ambassadører – og fire nye medlemmer i Team Sportsmanden!

Møt Sportsmandens ambassadører

Sportsmandens jakt på ambassadører er avsluttet. Vi er stolte over å kunne presentere flere nye og noen gamle bekjentskaper som skal fronte både Sportsmanden og Team Sportsmanden fremover og hjelpe oss med å spre treningsglede og inspirere til økt aktivitet på alle nivåer.

Her er våre ambassadører:

Marie Veslestaul

En fargerik person litt utenom det vanlige, som kombinerer livet som travel bonde med å være aktiv i verdenstoppen i ultra triatlon! 39-åringen fra Øyfjell i Telemark er verdensmester både i dobbel og trippel ultra triatlon! Hun har også vunnet Norseman Xtreme Triathlon og arrangert sitt eget motbakkeløp med sjokoladekakefest!

Les mer om Marie

Knut Engmann

36 år gammel småbarnspappa fra Tønsberg som er medlem i Tjøme Løpeklubb og er løpeinstruktør på SPREK. Med kallenavnet Knut delpiero er det kanskje ikke vanskelig å gjette at han er tidligere fotballspiller. Men det er løping som gjelder nå. Har hatt stor fremgang i sin nye karriere og funnet ut at trening funker!

Les mer om Knut

Stine Kjønstad Moesgaard

Begynte å løpe for et par år siden som en liten pre 40-års krise. Er fra Kolbotn og kaller seg selv for en glad løpemosjonist. «Ikke er jeg spesielt rask, ikke har jeg teknisk god stil, men det viser jo at kan jeg, ja da kan alle andre også!»

Les mer om Stine

.

Karl Joachim Svendsen

35 åring fra Stord, som elsker å spre det gode løpebudskap. Driver med mye fotoløping og løper også for å holde sin psykiske helse i sjakk. Hovedsaklig langdistanseløper som løper det han får tid til som firebarnsfar i full jobb.

Les mer om Karl Joachim

Håkon Urdal

40 åringen fra Moss er en meget god maraton- og ultraløper som gjerne hevder seg i toppen av resultatlistene og stadig setter personlige rekorder. Er også kjent for å ta med seg gopro-kameraet sitt på treningsturer, med mange fine filmsnutter som resultat. Har vært medlem i Team Sportsmanden i noen år allerede.

Les mer om Håkon

Arvid Mathiesen

59 år gammel fra Bøler, som har vært medlem i Team Sportsmanden helt fra starten av. Har skrevet mange fine reportasjer fra «de bakre rekker» og fra turer i sitt kjære Østmarka både på Sportsmanden.no og i egen blogg, og på mange måter vært en flott ambassadør i flere år allerede.

Les mer om Arvid

Morten Vestvik

55 år gammel bankmann fra Haugesund. En ildsjel av de sjeldne med mange jern i ilden, som ukentlig arrangerer intervalltreninger for alle nivåer i Haugesund. En svært treningsglad mosjonist med forkjærlighet for maraton, som også er kjent for å avslutte så mange av treningsturene som mulig med en frisk dukkert! Har vært med i Team Sportsmanden siden oppstart og i praksis vært en super ambassadør allerede.

Les mer om Morten

Einar Hagemann

44 år gammel friskus fra Svelvik. Einar har vært aktiv hele livet, men har også hatt en periode som storrøyker. Han er kjent for sine mange utradisjonelle stunt, som å løpe et utall ganger opp skiflyvningsbakken i Vikersund, bob-banen på Lillehammer og 100 km frem og tilbake over Hardangerbroen!
Einar har vært med i Team Sportsmanden en stund og ønsker nå å bidra som ambassadør.

-Jeg har så klar lyst til det. Er jo en ære å få være ambassadør for det beste teamet i verden!

Les mer om Einar

Sportsmanden.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *