Om Team Sportsmanden

Bakgrunn

Fra etableringen av Team Sportsmanden med «kick-off» 12.12.2015
Utdrag av artikkel publisert på Sportsmanden.no

Bli med i Team Sportsmanden

Savner du et fellesskap? Noen å representere? Noen å utveksle erfaringer med, eller et sted der du bare kan spørre etter likesinnede for en treningstur? Eller vil du kanskje bare ha enda et sted der du kan lese og skrive litt om løping og annen kondisjonsidrett, få tips eller gi innspill til andre?

20150630_142130

Hvem sier at løpere aldri smiler? Trening og mosjon skal være gøy! Da blir det også lettere en livsstil. Denne blide gjengen hadde en fin tur rundt Lyseren i sommer. (Foto: Frode Monsen)

Team Sportsmanden er ment å skulle dekke noe av nettopp dette – et nytt tilskudd til treningsinteresserte folk, med hensikt og ambisjon om først og fremst å motivere, inspirere og gjøre det litt lettere å komme seg opp av godstolen.

Team Sportsmanden er ikke et idrettslag med formaliteter og plikter. Heller ikke med faste treningstider. Team Sportsmanden er ment både som en nettbasert gruppe der man kan utveksle erfaringer, gleder, inspirere hverandre, tipse om turer, treninger eller konkurranser, eller kanskje bare spørre om det er noen som har lyst å bli med på en trening der du bor, det være seg i Oslo, Kristiansand, Lofoten eller i Kirkenes. I tillegg vil du kanskje bli invitert til enkelte arrangementer i regi av Team Sportsmanden, noe som det også oppfordres til at medlemmer kan gjøre lokalt i sitt eget nærmiljø. Få enda flere opp og ut!

Allerede på lørdag har medlemmer fra Oslo- og østlandsområdet mulighet til å bli med på en sosial treningstur, en slags «kick-off» for Team Sportsmanden og markering av 3-årsdagen for etableringen av denne nettavisen. Mer info og påmelding her:

«Tremila» – Sportsmandens tre-års treningsfeiring

Hvem er Team Sportsmanden for?

1622233_10152581879041601_6867637223097276075_n

Team Sportsmanden er for alle!

Intensjonen med Team Sportsmanden er å skape et nettbasert fellesskap og en «klubb» som kan komme teammedlemmene til gode på ymse vis. Viktigst er det å skape entusiasme, glede og aktivitet. Mange føler kanskje ikke noen spesiell tilhørighet til noe idrettslag, eller synes terskelen for å melde seg inn i et idrettslag er for stor. Idrettslagene har også ofte fokus på de aktive og på ungdommen, noe som er vel og bra. Men mange mosjonsiter faller kanskje litt utenfor. Dere er hjertelig velkommen til å bli med i Team Sportsmanden.

Du kan selvsagt også være medlem i Team Sportsmanden ved siden av medlemsskap i klubben din. Toppidrettsutøver, mosjonist eller nybegynner, ung eller gammel, gutt eller jente, mann eller kvinne, alle som har lyst er hjertelig velkommen!

Team Sportsmanden har plass til alle, noe av hensikten er nettopp å speile mangfoldet med medlemmer fra hele spekteret av det som mosjons- og idretts-Norge består av, fra hele landet.

Vi vil også etter hvert tilby litt treningstøy og kanskje noen andre spennende tilbud, litt avhengig av hvordan interessen for Team Sportsmanden utvikler seg.

Allerede på lørdag har vi et introduksjonstilbud der alle medlemmer får 15 % rabatt på alle varer i Follo Sport! Også om du ikke har anledning til å være med på «tremila» eller den halve distansen.

SAMSUNG CSC

Moro med løping og trening – året rundt! Som med denne muntre gjengen, som samlet en stor flokk med løpere i arrangementet En fot foran – med fokus på et mer alvorlig tema, nemlig kreftsaken. Men man kan ha det gøy likevel! (Foto: Frode Monsen)

Sportsmanden.no