Thor Erik og Øyvind er nye medlemmer i Team Sportsmanden

Det er en glede å ønske Thor Erik Nyborg og Øyvind Trones velkommen til Team Sportsmanden! Med to dagers mellomrom meldte de seg inn i teamet. 

Thor Erik bor i Spydeberg og er en del av det gode løpsmiljøet der. Han er en relativt nyfrelst løper som da han startet hadde et mål om å løpe halvmaraton på under 1.45. Men Thor Erik har hatt stor fremgang. Allerede på første forsøk løp han under 1.40, og fasiten i fjor ble under 1.30!

Thor Erik Nyborg (i midten) før halvmaraton i Oslo i fjor høst, der han kom under «drømmegrensen» på 1.30 med sluttid 1.29.44. Her med to andre medlemmer både av Team Sportsmanden og treningsgruppen i Indre Østfold, Agnes Benediktdottir og Gunnar Jonsson.

Øyvind bor i Ålesund, så det er kult med enda bedre geografisk spredning i teamet! Øyvind var med på turen til Berlin Marathon i fjor høst, som ble arrangert av Maxpulse og Sportsmanden. En særdeles blid og sympatisk kar, som brukte litt over 4 timer på rundturen i Berlin. Her avbildet på Expoen, etter målgang og på banketten!

Hjertelig velkommen til dere begge to!

 

Øyvind Trones var godt fornøyd etter å ha fullført Berlin Marathon. På bildet til høyre er Øyvind sammen med Rune Wiig, mens han er sammen med teamleder Frode Monsen på Expoen på bildet til venstre. 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *