Anine Elieson nytt medlem i Team Sportsmanden

Fargerike Anine Meadows Elisjon har meldt seg inn i Team Sportsmanden.

Anine er opprinnelig fra Siggerud, men har i flere år bodd både i Valdres og i Telemark, og hun representerer Snøgg IL.

I Fjellmaraton på Beitostølen nylig tok den vevre jenta en overraskende og ganske oppsiktsvekkende andreplass på halvmaraton. I 2019 vant Anine samme distanse under ufyselige forhold, men at hun kunne stille til start i et løp igjen var langt fra selvsagt. For to år siden ble nemlig livet hennes brått snudd opp, ned. En møtende bil fikk sleng på hengeren og kollisjonen i 80 km/t var ikke til å unngå.

At Anine i det hele tatt overlevde det voldsomme kræsjet er nesten utrolig. Heldigvis var hun alene i bilen.

–Legene sa at man normalt ikke overlever en kollisjon i den farten, og at det trolig var den gode formen min som reddet meg, fortalte hun etter årets halvmaraton på Beitostølen.

Det ble et langt sykehusopphold, mange operasjoner og en lang rekonvalesens både fysisk og mentalt. At Anine skulle kunne løpe igjen var langt fra sikkert. Men er hun altså endelig tilbake igjen i løpsmanesjen som betyr så mye for henne.

GLAD: Bare å kunne ta på seg startnummer igjen i Fjellmaraton var en stor seier for Anine Elieson. At det også ble 2.plass i comebacket var en fin bonus.

Les reportasjen på Sportsmanden her:

Ble stygt kvestet for to år siden, gjorde comeback med andreplass i Fjellmaraton. –Den gode formen reddet livet mitt!

Før ulykken var Anine med på en rekke løp, med forkjærlighet for lange løp i naturen. Hun har blant annet flere ganger deltatt i UltraBirken.

Hjertelig velkommen til Team Sportsmanden! 

Anine Elieson underveis i Birken Fjellmaraton 11.juni

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *