Nytt medlem: Knut Asbjørnsen

Det er utrolig kult å kunne ønske Knut Asbjørnsen velkommen som nytt medlem i Team Sportsmanden!

Knut er godt kjent for mange, særlig i Ski der han har vært en av ildsjelene i SkiLøperne og sittet i styret og vært med å arrangerte det populære SkiLøpet i mange år.

Knut er også aktiv innen motorsykkelsporten trial!

Knut sin andre hobby! (Bildet er lånt fra Facebook…)

På forsidebildet er Knut til høyre, underveis i snøføyken i Ribbemaraton i 2015 (Foto: Marit Ryland)

Knut forteller ellers litt om sin bakgrunn her:

– Jeg har drevet med løping i ca 10 år. Debuterte på maraton i 2012, og har løpt 23 maraton, inkludert to ultraløp med Ultravasan som lengste løp. Har normalt deltatt på et par utenlandsmaraton hvert år, men litt mer sporadisk de siste par årene. Har Marrakech Maraton i september som neste store mål. Har 3:22 som pers og sikter meg ned mot 3:15. Skulle gjerne hatt tid til å trene nok til sub 3, men med tre barn og andre idretter strekker ikke tiden til. Kjører også aktivt trial (motorsykkelsport) og konkurrerer. Ble kjent med Frode i Berlin tror jeg det var, pluss diverse løp etc. Ligger normalt på ca 4 økter i uka og er gjerne med på økter med andre når det passer.

Hvorfor vil du være med i Team Sportsmanden? 

–Jeg satt i styret i SkiLøperne og var med å arrangere SkiLøpet i mange år. Trakk meg ut pga tiden strakk ikke til, pluss at jeg ikke har anledning til å trene med SkiLøperne på tirsdager pga trial. Fadet litt ut av miljøet der, men løper litt med folk derfra. Kjenner Frode og Sportsmanden fra tidligere, og fikk lyst til å bli med mer aktivt i en løpegruppe igjen.  Kjenner noen av medlemmene fra før. Er endelig helt skadefri, og veldig klar for økter med andre fremover.

Av annet som Knut liker å gjøre, trekker han frem en ting:

Jeg elsker å reise på maratonturer utenlands! 🙂

Velkommen til Team Sportsmanden, Knut!

Så håper vi å kunne oppfylle det siste ønsket ditt når ting normaliseres!

BLID: En svært fornøyd kar etter å ha deltatt i New York City Marathon!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *