Team Sportsmanden tilbyr gratisplass i Birkebeinertrippelen!

Meld deg inn som aktivt medlem i Team Sportsmanden og bli med i trekningen av fine premier!

Team Sportsmanden har gleden av å tilby en av våre medlemmer gratis deltakelse i Birkebeinertrippelen i år!

Har du alltid hatt lyst til å delta i den prestisjefulle Birkebeinertrippelen, men aldri turt eller tatt deg råd til det?
Eller har du deltatt tidligere og har lyst til å gjenoppleve det?

Nå har du sjansen til å få være med på alle tre konkurransene i år; Birkebeinerrennet, Birkebeinerløpet og Birkebeinerrittet – helt gratis! Team Sportsmanden og Birken spanderer alle startkontingentene!

Vil du gå Birkebeinerrennet 18.mars og samtidig delta i hele Birkebeinertrippelen i år? Nå har du sjansen! Om du ikke vinner hele Trippelen og blir Årets Superbirkebeiner, slik Arne Post (bildet) gjorde i 2015, så kan du få en (eller tre) uforglemmelige opplevelser! (Foto: Frode Monsen / Sportsmanden.no)

Vår trippeldeltaker vil bli fulgt av Sportsmanden i løpet av året i form av noen reportasjer på Sportsmanden.no og her på våre nye team-sider, så du må regne med å stille opp på et par bilder og ellers gi noen små referater eller sitater fra konkurransene.

Ordinær pris for samlet påmelding til Trippelen er kr 2.790, mens arrangementene hver for seg koster kr 3090. I tillegg vil den utvalgte få ett års abonnement av Magasinet Birken, til en verdi av kr 350, så denne premien har en betydelig verdi.

Nå kan du også bli «ordentlig» medlem i Team Sportsmanden!

Med en flunkende ny hjemmeside ønsker vi også å etablere en tettere kobling til medlemmene for de som ønsker det. Til nå har jo medlemskap i Team Sportsmanden i prinsippet vært ganske løst i formen og omfattet alle som enten selv melder seg inn eller blir innmeldt i Facebookgruppen vår. I tillegg har vi også en uformell «club» Team Sportsmanden på trenings-appen Strava.

For å utvikle Team Sportsmanden mer, knytte medlemmene som ønsker det tettere sammen og bl.a. å kunne tilby ulike medlemsfordeler, åpner vi nå for registrert medlemsskap.  Men Team Sportsmanden vil fortsatt være for alle og intensjonene er de samme, så det er selvsagt høyst frivillig om du velger å bli registrert medlem. Du kan utmerket godt bare fortsette å være medlem av vår Facebookgruppe, som vil fortsette akkurat som før med forsøksvis å inspirere, engasjere og motivere. Men gruppemedlemmer som ønsker det, kan nå i tillegg registrere seg som medlem i Team Sportsmanden.

Det skal fortsatt kunne være gratis og uforpliktende å være medlem i Team Sportsmanden, også som registrert medlem. Så du kan velge om du vil være registrert medlem (gratis), eller om du vil være aktivt medlem eller støttemedlem og betale kr 200.

Som aktivt medlem eller støttemedlem vil du motta en helt ny Sportsmanden-buff til en verdi av kr 100 som velkomstgave!

Buff av topp kvalitet!


Hvorfor registrere meg som medlem når jeg kan fortsette som før?

Det er helt opp til deg selv! Du gjør det du føler deg mest komfortabel med.

Men med en registrert medlemsmasse vil  det være lettere å utvikle Team Sportsmanden mot f.eks å kunne tilby spesielle klubbfordeler til medlemmene. Det er ikke like lett å fremforhandle eller tilby medlemsfordeler for en åpen Facebookgruppe. Du vil også gi et lite symbolsk bidrag (og moralsk støtte) til det betydelige arbeidet som legges ned både med Sportsmanden og Team Sportsmanden. Det koster adskillig, både i tid og penger, å drive alt dette.

Noen særtilbud, som f.eks enkelte gratis startplasser i løp og konkurranser, vil reserveres for registrerte og aktive medlemmer.
Og vi vil ha har mulighet for å sende ut egne informasjonsskriv etc til de registrerte medlemmene.

I tillegg vil alle aktive medlemmer alltid få rabatter på alt som tilbys i regi av  Sportsmanden – det være seg tøy, som vi har planer om å få litt mer av fremover, og eventuelle samlinger eller turer i regi av Sportsmanden / Team Sportsmanden.

Vi har også en egen side på hjemmesiden kalt medlemmer, der vi tenker å gjøre litt stas på medlemmene i Team Sportsmanden.

Dette er altså ment som et positivt tiltak for å skape enda mer team-tilhørighet for de som ønsker det. Men fortsatt vil nok de aller fleste bare være medlemmer av Facebookgruppen vår, som vil fortsette akkurat som før!

Velkomstgave og premier!

Alle som ønsker å bli aktivt medlem av Team Sportsmanden får nå en buff som velkomstgave. Melder du deg i tillegg inn før 1.mars, får du også  muligheten til  å vinne fine premier:

1.premie: Deltakelse i Birkebeinertrippelen 2017
2. premie En Sportsmanden t-skjorte
3.premie: En ekstra Sportsmanden-buff  

Trekning skjer 1.mars!

Innmelding

Ønsker du å bli registrert medlem i Team Sportsmanden, så send en mail til info@teamsportsmanden.no og oppgi følgende:

 • Navn,
 • Adresse,
 • Fødselsdato
 • Email

Og oppgi ett av to alternativer:

 1. Jeg vil registrere meg som medlem i Team Sportsmanden  – gratis
 2. Jeg vil registrere meg som aktivt medlem / støttemedlem i Team Sportsmanden for kr 200 / år – og mottar kostnadsfritt en Sportsmanden-buff som velkomstgave.

Da gjenstår et bare å se hvem som blir de første registrerte medlemmene  i Team Sportsmanden?….

 

En tanke om “Team Sportsmanden tilbyr gratisplass i Birkebeinertrippelen!

 • 16. februar 2017 på 17:46
  Permalink

  Jeg vil være medlem

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *