Bli bedre kjent med Helena Teigen

Team Sportsmanden har nå passert 120 medlemmer. Vi har fått hele 30 nye medlemmer i år. En av dem er Helena Teigen. Her kan du bli litt mer kjent med vårt svenske medlem, som jobber i Skatteetaten i Oslo. Helena presenterer seg selv på denne måten: 

– Mitt navn er Helena Teigen. Jeg er svensk, 42 år, har mann og to barn på 11, respektive 8 år gamle. For meg startet interessen for løping for cirka 10 år siden, når jeg sårt trengte alenetid i en meget travel hverdag.

Jeg har mest deltatt i halvmaratonløp, men gjennomførte min første helmaraton nå i år i Wien og er godt fornøyd med å ha gjennomført. Var nok sikker på at jeg skulle sitte igjen med følelsen av at dette var første og siste gangen, men det ble heller det motsatte – og nå er listen lang med løp jeg har lyst å løpe og ønsket om bedre tider er stor. (På forsidebildet har Helena akkurat kommet i mål i sin maratondebut i Wien. Foto: Privat)

Første gangen jeg gjennomførte en halvmaraton husker jeg veldig godt, jeg så at de pakket sammen og sopte gatene og de siste 3 kilometerne var lange. Helt på slutten så jeg en veldig stor mann foran meg med teksten på ryggen «hvis du kan lese dette er du trolig sist»!  Da ble det målet mitt at jeg skulle i hvert fall komme i mål før han! ?

Elsker det med løping….  det er for alle og alle kan om man vil, det er ikke kun for de med lange tynne bein, de som springer maraton på under 3 timer. Nei, det er for alle og man kan løpe hvor som helst og når som helst.

DEBUT: Helena Teigen (3076) debuterte både for Team Sportsmanden og i Hytteplanmila i høst og kom i mål på like over 60 minutter.

Jeg har alltid med meg løpeskoene, på jobbreisen, langferien eller weekend-turen og synes løping er den beste sightseeingen man kan få. Den er gratis, du får mosjon og du bestemmer selv hva du vil se.

For meg har løping betydd mye i livet. Hvor travel jeg enn er, prioriterer jeg aldri bort trening, fordi jeg vet at det er da jeg trenger det mest, og de beste løsningene på en eventuell utfordring har jeg alltid fått under en løpetur. Som leder og mor er jeg opptatt av å prøve å være et godt forbilde og håper at mosjon og aktivitet kan smitte av seg på andre.

Jeg jobber nå i et miljø der det er ganske mange som er opptatt av løping, det er veldig motiverende og jeg har faktisk forbedret tidene mine / resultatene mine ganske mye siden januar.

Jeg har alltid løpt alene og ikke vært opptatt av Strava eller det å bli medlem av noen løpeklubb, men ser nå at det er utrolig morsomt å være del av et felleskap. Jeg har også hørt utrolig mye positivt om Sportsmanden, så når Arvid spurte om jeg ville melde meg inn var svaret selvsagt!

Elsker det med løping….  det er for alle og alle kan om man vil, det er ikke kun for de med lange tynne bein, de som springer maraton på under 3 timer. Nei, det er for alle og man kan løpe hvor som helst og når som helst.

– – –

Det er noen måneder nå siden Helena meldte seg inn – i mai 2019. 
Håper den første sesongen har svart til forventningene.
Tusen takk for at du vil være medlem i «Norges kuleste lag»!  
?
Og takk for fin presentasjon og gode og kloke ord! Ja, både løping generelt og Team Sportsmanden er for alle!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *