Kirsti Johnsen Skåtøy – ultraløper og fembarnsmor

Team Sportsmanden har passert 120 medlemmer! Bli bedre kjent med Kirsti Johnsen Skåtøy fra Egersund

Kirsti er 44 år og har gjort seg bemerket med noen meget gode plasseringen i lange løp. I fjor vant hun Oslotrippelen etter å ha tilbakelagt både maraton (3.19.09), halvmaraton (1.48.34) og 10 km (51.07) under Oslo Maraton.

Hun fullførte Oslotrippelen også i år, til tredjeplass sammenlagt. Sterke 3.08.02 på maraton satt nok litt i beina for de to siste etappene, men det skulle bare mangle!

Kirsti Johnsen Skåtøy på maratondistansen i Oslotrippelen i fjor.
Kirsti brukte tydeligvis Steinar Lien som hare i dette løpet. ? Steinar var like foran helt til mål på 3.18.52 – 17 sekunder foran Kirsti.

Kirsti forteller kort om seg selv her: 

– Jeg begynte å løpe litt etter at jeg hadde fått mitt femte og siste barn, deltok etterhvert på lokale trimkaruseller. Siden har det gått slag i slag! Nå kan det nesten ikke bli langt nok! Ultra er blitt min favoritt, men jeg synes også det er gøy med korte løp innimellom, ikke minst fordi det er ei god treningsøkt! I 2019 ble jeg f.eks nr. 2 på Rallarvegsløpet, nr.4 på Icebug Experience Weatcoast og nr. 3 på Oslotrippelen. Ja, det har vært med på mye gøy! Og jeg gleder meg til fortsettelsen!

Hun er også medlem i Egersund IK og har samtidig med innmeldingen i Team Sportsmanden også meldt seg på løpshelgen i Skåbu neste høst, der hun selvsagt skal løpe Jotunheimvegen Ultra!

Velkommen til Team Sportsmanden! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *