Bli kjent med medlemmene: Sverre Jensen

7.januar i år tikket det inn en hyggelig melding fra Sverre Jensen.
– Jeg vil gjerne registrere meg som medlem i Team Sportsmanden.

Sverre ble dermed medlem nummer 93 i det som vi kaller Norges kuleste lag. Men hvem er så Sverre Jensen?

Sverre bor i Moss og jobber for Dustin Norway. Han er født i 1974 og er 44 år gammel.
Her forteller han litt mer om sin bakgrunn som løper:

– Sånn kort oppsummert så begynte jeg å løpe «aktivt» med litt struktur og plan for ca. 18 måneder siden. Ble umiddelbart veldig dedikert og har stor glede av å kunne løpe ( helst langt) ?. Prøver å få blitt med i de fleste lokale løp i Moss og omegn, som f.eks Mossekarusellen, Christian Frederik-løpet, 3Toppsløpet på Jeløya, samt noen større løp som Oslo Maraton og Ecotrail i løpet av året.

– Planen og ønsket videre er å kunne satse på maraton-distansen og etter hvert prøve meg på ultra – og målsetningen er hele tiden å forbedre meg både teknisk og tidsmessig. Har ikke satt noen spesifikke måltall, men finner det selvfølgelig veldig motiverende å kunne se at sluttiden jevnlig blir bedre…. Det være seg på alle distanser!

Veldig kult også at Sverre ikke kjente noen fra før i Team Sportsmanden, men at han «fant frem» på egenhånd og følte at dette var tingen for han:

Jeg har ikke vært i andre klubber på lenge og kom over Team Sportsmanden via resultatlister/media, og så fort at dette var min inngang til et felleskap, og det å kunne representere en klubb uavhengig av nivå og form. ?

Veldig moro – og nettopp det som er mye av intensjonen med Team Sportsmanden!

Velkommen i klubben, Sverre!

MARATONLØPER: Sverre er allerede en meget bra maratonløper. I Oslo Maraton i fjor løp han på 3.15.32 etter et ganske jevnt løp der han passerte halvveis på 1.35.25. (Foto: Privat)

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *