Team Sportsmanden i hundre!

Med enda to innmeldinger er vi nå 100 medlemmer!

Team Sportsmanden har fått hele ni nye medlemmer på de drøye tre første ukene av 2019 – hvorav fem kvinner og fire menn. Veldig gledelig!

Medlem nummer 99 Gaute Løge Pedersen er for så vidt ingen nykommer, han har representert Team Sportsmanden flere ganger både i Sentrumsløpet, Oslo Maraton og Birken – både løpet og rennet – og er nå endelig blitt ordentlig medlem. ?

– Jeg satser på en bra løpesesong, men har bestemt meg for å kutte ut konkurransene på ski, sier Gaute, som er en allsidig kar som også gleder seg til mange trugeturer i vinter. Gaute er også en ivrig samler av 2000m-topper i Norge og langt høyere fjelltopper i utlandet, og var nylig på trekking i Nepal.

Gaute Løge Pedersen i konsentrert og fin stil i Oslo Maraton i fjor, der han løp full maraton på gode 3.21.50.

Litt senere på dagen tikket så enda en innmelding inn. Elin Sophie Ones fikk dermed «æren» av å bli medlem nummer 100 i Team Sportsmanden!

Elin er en ivrig deltaker i Follotrimmen og har også løpt flere maraton og noen ultraløp. Sammen med venninnen og teammedlem Hege Bakken, har de to også akkurat meldt seg på Sportsmandens tur til Berlin Marathon i september. Her har vi plass til flere, så det er bare å kjenne sin besøkelsestid for de som vil oppleve et at verdens beste maratonløp. Denne turen er jo åpen for alle, men det er ekstra hyggelig om vi blir flere fra Team Sportsmanden, og medlemmene får også en liten rabatt.

Mer info og påmelding til Berlin Marathon her.

Elin Ones i aksjon i Follotrimmen i fjor.

I tillegg til de to nevnte har i tur og orden Pål Hallvard Virik, Sverre Jensen, Solveig Stranden, Einar Hagemann, Nina Visjø Veby, Tonje Lund og Kirsti Omberg allerede meldt seg inn siden nyttår.

Veldig moro og hjertelig velkommen alle sammen!

Er det flere som vil melde seg inn i Team Sportsmanden, så kan det gjøres her.

Her er hele medlemslisten – «Wall of fame»

?

(Foto: Frode Monsen og Trond T. Hansen)

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *