Forlenget spesialtilbud ut mai på superprotein

Kjent i verden – nytt i Norge

Har du tenkt på hvorfor idrettsutøvere ofte blir syke rett etter konkurranser?

«Laktoferrin-proteinet produseres naturlig og ved normalt aktivitetsnivå bruker vi omtrent 60mg daglig. Ved mye og/eller krevende fysisk aktivitet bruker kroppen ofte opp laktoferrin-lagrene. Vi forbruker laktoferrin gjennom kroppsvæsker som svette, spytt, og i fordøyelsen. Laktoferrin-mangel kan være en av grunnene til at idrettsutøvere ofte blir syke rett etter konkurranser eller ved mengde-trening.»  (Fra hjemmesiden)

Nå lanseres Lactoferrin Gold 1.8 på det norske markedet og medlemmer av Team Sportsmanden får et eksklusivt tilbud! 

Produktet skal særlig være godt for restitusjonsevnen, immunforsvaret og energinivået, men er også en kraftfull antioksidant som forbedrer næringsopptaket og via sine jern-bindende egenskaper bidrar til å forhindre jernmangel. Det som er helt sikkert, er at dette er veldig seriøst og kvalitetsbevisst – jeg hadde selv gleden av å snakke med mannen bak produktet – den svært anerkjente indiske professoren Dr. Nairan Naidu – som blant annet har vært medisinsk rådgiver for Verdens Helseorganisasjon – på produktlanseringen i høst.

Gjør som Norges beste kvinnelige ultraløper

Noen som har hatt anledning til å teste produktet er Therese Falk, Tim Bennett, Louise Skak og Ole Arne Eiksund.

Therese Falk, som er på det norske ultralandslaget og deltar på en rekke maraton- og 24-timersløp, skrev følgende på sin Instagramkonto for noen uker siden:

Sist jeg skulle gi blod ble hemoglobin målt til 11,9. Hadde lenge slitt med å få opp nivået- slik at jeg fikk delt på godene. Som løper var det vanskelig å komme opp på blodgivernivå (12,5). I dag var jeg hos legen for å få et obligatorisk helsesertifikat for landslagsutøvere. Hemoglobinnivået ble målt til solide 13,6 ??? #lactoferringold fungerer tydeligvis veldig godt til det det skal gjøre – øke jernopptaket. Aldri hatt høyere nivå, selv da jeg dyttet i meg mengder jerntabletter ?

Therese falk har meget gode erfaringer med Lactoferrin Gold 1.8. Her er hun avbildet på tremilsturen på Team Sportsmanden sin «kick-off» 12.12.2015.
«Jeg har lenge slitt med jernmangel, og hatt problemer med å ta opp jern i kroppen fra jerntilskudd. Etter at jeg startet med Lactoferrin Gold 1.8® viste målingene hos legen min at jeg hadde gått fra 8,9 (lavt) til normalt nivå på 12,8 på kun 5 uker. Jeg føler meg veldig bra i kroppen og har stor tro på at Lactoferrin Gold 1.8® hjelper kroppen min til å fungere optimalt.» (Louise Skak)
«For meg som hele tiden ønsker å løpe mest mulig betyr det å bruke Lactoferrin Gold 1.8® at jeg dermed kan opprettholde og faktisk øke treningsdosene – og samtidig ha fremgang. I en alder av 52 år skal man ikke kimse av det!» (Tim Bennett)

Naturlig Balanse – som har rettighetene til produktet i Norge – har heller ikke ønsket å gå ut med aktiv markedsføring av produktet før nå. Men Ole Arne Eiksund – som nylig løp sitt maraton nummer 100 – løp blant annet 7 maraton på 7 dager i fjor høst. Da tok han en ekstra kapsel med Lactoferrin Gold 1.8 både før og etter løpene.

Ole Arne Eiksund restituerte seg raskere med en ekstra dose Lactoferrin Gold 1.8 da han løp 7 maratonløp på 7 dager nylig. (Foto:  Sportsmanden.no)

«Dersom laktoferrin-nivået er lavt klarer ikke kroppen å bekjempe selv milde infeksjoner, og som et resultat kan man lettere bli syk. Konkurranser er ofte svært fysisk anstrengende, fordi man presser kroppen maksimalt. Når kroppen er nedbrutt, og laktoferrin-lagrene oppbrukt, så er man lettere mottagelig for å bli syk. Derfor kan et tilskudd av laktoferrin bidra til å gjøre kroppen mer motstandsdyktig mot sykdom – selv etter hard fysisk aktivitet.» (Fra hjemmesiden)

Eksklusivt lanseringstilbud for aktive medlemmer av Team Sportsmanden: 

Du får nå hele kroner 150,- i rabatt – eller 43 % – per eske på din første bestilling – samt fri frakt – ved tegning av abonnement.

Etter første bestilling får man fortsatt fri frakt, men produktet selges da til ordinær pris på kroner 349,- per eske.

NB: Det er INGEN BINDINGSTID ved abonnement. 

Ved enkeltkjøp får du nå 30 % rabatt på første bestilling – til kroner 245,- per eske + frakt kr 49,-

Vanlig pris er kr 349,-

Tilbudene gjelder til og med 31.mai.
(Dessverre har det vært en teknisk feil i nettbutikken som kan ha gjort at det ikke var mulig å få effektuert rabatten. Naturlig Balanse beklager dette – og har av samme grunn forlenget tilbudet til Team Sportsmandens medlemmer med en hel måned!) 

Bestill i nettbutikken eller via SMS

BESTILL HER

Du kjøper på vanlig måte i nettbutikken og når du kommer til «kassen» bruker du rabattkoden «sportsmanden» for abommement eller «sportsmanden 1» for enkeltkjøp

Eller du kan rett og slett bestille produktet ved å sende SMS til 2229 med kodeord «HELSE sportsmanden» – da får du også samme gode pris, som altså kun gjelder for Team Sportsmanden-medlemmer.


Jeg har selv, som en av få, hatt gleden av å teste ut dette produktet i flere måneder og min erfaring er veldig god. Jeg er svært restriktiv både med eget bruk av helsekostprodukter generelt – og med å anbefale kosttilskudd, og særlig siden Sportsmanden har en samarbeidsavtale med Naturlig Balanse. Av den grunn ville jeg vente til jeg selv har høstet erfaring med produktet før jeg eventuelt ville anbefale det. Men i løpet av en høst og en vinter der svært mange har slitt med enten forkjølelse eller influensa, har jeg til en forandring holdt meg helt frisk. Tre ganger har jeg følt at kroppen var i ferd med å bli syk – alle gangene har jeg tatt en ekstra dose laktoferrin – og dagen etter har jeg vært helt fin igjen og klar for ny trening! Energinivået mitt har også føltes meget bra og mer stabilt enn vanlig. Så jeg føler absolutt at jeg med god samvittighet kan anbefale Lactoferrin Gold 1.8 – selv om man aldri har noen garantier for hvordan helsekostprodukter virker på den enkelte.

– Frode – 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *