Henning Engen Andersen nytt medlem!

Imponerende ultradebut langs Jotunheimvegen!

Henning Engen Andersen imponerte stort da han debuterte som ultraløper med å bli nummer 8 totalt og tok fjerdeplassen i klasse M40-49 år på imponerende 5.02.51 i det nye ultraløpet på 57 km fra Bygdin til Skåbu, som er en del av programmet til Skåbu Fjellmaraton. Henning er kollega med Egil Løken. Sammen tok de turen til Skåbu, selv om Egil hadde Berlin Marathon i beina fra seks dager tidligere. Og Henning var ikke før kommet hjem, før han meldte seg inn i Team Sportsmanden!

Gratulerer med et imponerende debutløp! 

– Takk for det. Ja, jeg er kollega av Egil, trodde jeg skulle debutere på maraton før ultra, men….. Det var i alle fall helt topp, med god, avslappet stemning og veldig mange hyggelige løpere, så det skal absolutt gjentas, forteller han.

Henning (t.h.) og Egil i tospann underveis i ultraløpet. På forsidebildet løper han sammen med Morten Vestvik en periode. Begge to ble etter hvert distansert av debutanten…
Foto: Arrangøren.

Henning er også medlem i Rogne IL og beskriver seg kort på følgende måte:

– Litt om meg: Jeg er gift, har 3 barn og bor i Øystre Slidre i Valdres. Jobber for ambulansetjenesten i sykehuset Innlandet. Er veldig glad i å trene, mest løping, men også mye ski og sykkel. Jeg konkurrerer noe i løpet av året, både løp, ritt og renn.

– Jeg synes Team Sportsmanden virket som en veldig sosial og flott gjeng, så jeg gleder meg til å bli endel av det! ?

Gleden er gjensidig. Velkommen til Team Sportsmanden, Henning!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *