Fantastisk tur til Skåbu med Fjellmaraton og nytt ultraløp!

Sportsmandens løps-weekend i forbindelse med Skåbu Fjellmaraton har blitt en super tradisjon.

I år var vi ikke mer enn en håndfull fra teamet, men det ble desto flottere med et fantastisk vær. Og med premiere på Jotunheimvegen Ultra! 57 fantastisk flotte km fra Bygdin til Skåbu. Og Fjellmaraton og halvmaraton var like fine som de pleier. En herlig helg med fint foredrag av Jon Ilseng om Norge på tvers også – det bare å reservere neste helgs Skåbu-opphold med en gang!

Les hele reportasjen på Sportsmanden:

Fantastisk vær under årets Skåbu Fjellmaraton –

Vilt og vakkert i Jotunhemvegsløpet Ultra

SOSIALT: Man blir lett kjent med nye løpere underveis i et ultraløp. Her er det primus motor for hele arrangementet, Tom-Erik Aulie Åsen (som fikk fri noen timer fra andre gjøremål og selv fikk deltatt i det nye ultraløpet), som utveksler erfaringer med Johannes Rummelhoff (t.v.), hovedpersonen fra fredagens filmfremvisning.
(Foto: Arrangøren)

Tre musketerer fra Team Sportsmanden. Teamlederen, som med startnummer 1 jo bare MÅTTE løpe, med selskap av Morten Vestvik og Terje Lyngstad (t.h.) – som hadde tatt turen fra henholdsvis Haugesund og Førde for å delta. For Terje var dette hans 25.ultraløp og ett av de aller vakreste: – Morten tok 3. plass i ultraløpet i klasse M50-59, og eg sneik meg inn på plassen framfor. 5.07,37 i mitt 25. ultraløp var tipp topp i ei av dei mest naturskjønne løypene eg har sprunge i. Dei siste tre km er den mest vanvittig brutale bakken eg har opplevd. Som å gå på Hafstadfjellet etter ein løpetur i fjellet på 54 km. Eit løp eg tilrår alle som elskar det eksotisk norske, skrev Lyngtstad blant annet på Facebook.Noe vi bare må si oss fullstendig enig i!Du kan nå melde deg på til neste års tur her:

Vil du oppleve Skåbu Fjellmaraton og Jotunheimvegen Ultra 2020?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *