Jon Breivold – fra Norgeseliten på sykkel til løping i Team Sportsmanden!

Syklisten Jon Breivold vant nylig en suveren seier i den virtuelle utgaven av Oppegårdmila. Nå har den tidligere toppsyklisten meldt seg inn i Team Sportsmanden – og drømmer om Norseman Xtreme Triathlon!

Senest i fjor var Breivold nære på å gjøre det helt store da han «plutselig» befant seg i gruppen som skulle gjøre opp om NM-medaljene i fellesstarten på Hole. Det holdt ikke helt inn for 25-åringen fra Greverud i gamle Oppegård kommune, og nå har han lagt bort sykkelsatsingen. Og meldt seg inn i Team Sportsmanden!

På forsidebildet er han i aksjon i det (foreløpig) siste sykkelrittet – foto: Ola Morken

– Jeg trener en god del, men det har blitt mindre mengde i år ettersom jeg la opp sykkelkarrieren i fjor og begynte fulle studier, og nå har sommerjobb. Til gjengjeld trener jeg mer hardt, mer lystbetont og mer variert. Jeg har løpt mye mer i år enn det jeg pleier, men ikke så mye i lysløypa på Greverud da jeg bor i Trondheim resten av året. Jeg er imidlertid oppvokst på Greverud, så jeg kjenner jo løypa godt og har løpt/gått på ski der mange ganger før. Årsaken er blant annet at jeg ønsker å satse litt på triatlon de neste årene, røper han.

-Gøy å være en del av et løpeteam for første gang! sier Ola, som debuterer for Team Sportsmanden i Perseløpet på halvmaraton.

-Det blir spennende, lov å håpe på ny pers i og med at jeg aldri har løpt halvmaraton før!

Velkommen i Team Sportsmanden!

Les mer om Jon Breivold og om sykkelkarrieren hans på Sportsmanden.no

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *