Sebastian Frost Bø nytt medlem i Team Sportsmanden

Det er veldig gledelig å ønske Sebastian Frost Bø velkommen til Team Sportsmanden! 

Sebastian er 27 år og fra Kolbotn. Han jobber for tiden som lærervikar i kommunen. Sebastian har studert ved University of Edinburgh og kommer fra en skikkelig idrettsfamile. Tvillingbroren Jørgen var en svært lovende mellomdistanseløper med NM-bronse på 1500 meter, men valgte å trappe ned elitesatsingen for et par år siden. Faren Audun var i flere år en av pilarene på Oppegård IL sitt sterke veteranlag i Holmenkollstafetten.

Klar for Team Sportsmanden: Sebastian Frost Bø

Men Sebastian er allsidig og driver også med langrenn og sykling.

–Jeg trener mest langrenn og løping, men drev også litt med landeveissykling da jeg var yngre. Målet mitt er å forbedre persen min i Birken (gikk på 3:28 i 2012) – også tenker jeg å løpe Sentrumsløpet og kanskje et par andre løp i løpet av året. Har også lyst til å komme meg under 3 timer på maraton en gang, så kommer til å prøve meg på det enten i år eller neste år, forteller Sebastian selv.

At han skal klare å komme under 3-timers grensen er svært sannsynlig. Sebastian debuterte nemlig på maraton i Amsterdam for et par år siden og løp da på 3.03.37 etter å ha løpt fortere og fortere utover i løpet. Målet den gangen var 3:30, så det må man kalle en sterk debut!

Sportsmanden skrev for øvrig denne reportasjen etterpå, da også Jørgen og kameraten Eirik Richenberg debuterte med strålende løp – og også Mads Berge slo til med et superløp og pers (som for øvrig er forbedret ytterligere etter dette):

Debuterte på maraton med drømmetid!

Fra Amsterdam Marathon 2019: Fra venstre Sebastian Frost Bø, Eirik Richenberg og Jørgen Frost Bø. Foto: Elias Ottosen

Vi håper at Sebastian finner seg godt til rette og ønsker deg hjertelig velkommen i Team Sportsmanden! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *