Vi har fått 8 nye medlemmer hittil i år

Bare ett år etter at vi gjorde Team Sportsmanden til noe langt mer enn en Facebookgruppe, teller «Norges kuleste lag» nå hele 76 medlemmer!

Her er en liten oppdatering på medlemsfronten.

Bare siden nyttår har det kommet åtte nye navn på «Wall of fame» 😀

Årets første innmelding kom fra Snertingdal på vestsiden av Mjøsa. Bjørn Egil Nordseth er en meget god løper som tidvis herjer i lokale karuselløp i Mjøstraktene.

Like etterpå kom det en innmelding fra ultraløper Kenneth Dæhlen.

-Jeg har fulgt med på denne gruppa en stund og ønsker gjerne å melde meg inn som aktiv medlem. Er medlem av Romerike Ultraløperklubb, men ønsker gjerne å bli medlem i Team Sportsmanden også, lød den hyggelige mailen som kom fra Rena, ikke ukjent startsted for Birkebeinerrennet.

Fra Brandbu kom det en innmelding fra Egil Løken, mens Tormod Reiersen fra Oslo også ville bli medlem med få dagers mellomrom.

Alle disse fire har meldt seg inn helt «på egen hånd», uten at de var blitt tipset eller anbefalt Team Sportsmanden av andre kjente. Veldig gøy – og det tyder jo på at vi når ut til stadig flere og stadig bredere med vårt «glade budskap» der treningsglede, idrettsglede og gjensidig inspirasjon er noen av stikkordene.

Inger Johanne Klokset og Eve Vangsnes Bergli var derimot begge svært godt kjent med Team Sportsmanden fra før – og har begge representert teamet flere ganger, men ikke vært ordentlige medlemmer – før nå.

-Jeg er sjokkert! Jeg trodde jeg var medlem…. var den korte beskjeden som tikket inn for noen uker siden fra Eve. Hun var da også med på Team Sportsmandens første lag i Holmenkollstafetten og har flere opptredener i den turkise trøyen.

Jeg er sjokkert! Jeg trodde jeg var medlem!… (Eve Vangsnes Bergli)

Det samme har Inger Johanne, som sammen med mannen Morten Vestvik gjør en kjempejobb for Team Sportsmanden i Haugesund.

De to foreløpig siste som har meldt seg inn, er tvillingene Linn Beate og Pål Josten Petersen Onsrud. De som følger godt med gjenkjenner nok navnene fra Sportsmandens virtuelle jubileums 5-er. Linn Beate vant kvinneklassen og Pål gjorde nesten det samme blant gutta. Kun Roger Thompson var raskere. Roger og Pål kjenner nok hverandre litt fra før også, i hvert fall som harde konkurrenter i Follotrimmen, der begge blant annet har vunnet løpet fra Sofiemyr.

Tvillingene Onsrud bor begge i Oslo, men de kommer fra en idrettsfamilie fra Helliroa utenfor Gjøvik og sementerer ytterligere Team Sportsmanden sitt sterke fotfeste i Mjøsregionen. Moro!

Moro også når man søker på navn på Sportsmanden – og så dukker det opp bilder av nye medlemmer som man har omtalt for flere år siden. Som her av Bjørn Egil Nordseth, i det han spurter inn til 2.plass i Sjujsøløpet i 2014.
Eller her, et bilde av Kenneth Dæhlen dukket opp fra det flotte Hamarløpet i tropeheten på forsommeren i fjor. Her litt før mål langs Mjøsstranda.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Og her – av Linn Beate Petersen Onsrud, i fullt firsprang i innspurten til 2.plass i Fjellgeita på Beitostølen i 2014.
Eller her – der tvillingbroren Pål dukker opp fra «intet» samme året – spurtet fra Follotrimkongen Geir Simonsen – og tok seieren i Follotrimmens lengste distanse.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette bildet skal ikke Sportsmanden ta æren for, men Tormod Reiersen er sprek i innspurten av Oslo Maraton i 2010. Neste gang blir det for Team Sportsmanden.
Egil Løken er også klar til dyst for Team Sportsmanden. Første mål er Paris maraton 8.april.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her blir nok fotografen gjenkjent av Eve Vangsnes Bergli. Bildet er fra «10 for Grete» i fjor.
Inger Johanne Klokset i fint driv i Jølster halvmaraton i fjor. Fotograf her er Marit Ryland.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *