Morten Vestvik og Roger Thompson kåret til Årets utøvere i Team Sportsmanden for 2017

Dødt løp og svært fortjent seier til begge to! 😀 😀 Gratulerer!

Årets utøver 2017: Roger Thompson
Årets utøver 2017: Morten Vestvik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

For første gang har medlemmene kåret Årets utøver(e) i Team Sportsmanden. Oppslutningen var meget god og det ble tidlig klart at to av de åtte nominerte «stakk fra» resten av feltet.

Roger Thompson har hatt en fantastisk sesong rent sportslig, med hele 5 personlige rekorder, seier i Sportsmandens virtuelle jubileumsløp og ikke minst klasseseier i 5-dagersløpet Etape Bornholm, i tillegg til at han også var med på lagseieren på den danske ferieøyen og løp den knallharde Besserud-etappen i Holmenkollstafetten. Men Roger er også svært så konkurranseglad og stiller opp for Team Sportsmanden i en rekke større og mindre løp året rundt. Sportslig begrunnet var det veldig fortjent at Roger Thompson  fikk hele 29 stemmer i kåringen, foretatt av medlemmene i Team Sportsmanden sin Facebookgruppe.

Men vår entusiastiske representant i Haugesund, Morten Vestvik, fulgte hele tiden Roger som en skygge under avstemmingsperioden, og da vi endelig kunne telle opp, stod også Morten med 29 stemmer! Alle som er med i Team Sportsmanden kjenner Morten enten direkte eller via utallige innlegg på Facebooksiden, og ikke minst som organisator, coach og inspirator for en svær gjeng med løpere i Haugesund, der Team Sportsmanden også etter hvert har fått solid fotfeste og blitt godt kjent. Morten arrangerte også eget jubileumsløp for Team Sportsmanden i Haugesund, noe som forteller det meste om engasjementet.

Teamsjef Frode Monsen er glad for at det ble delt seier:

-Jeg er veldig stolt og glad for å kunne gratulere Morten og Roger med delt seier i tidenes første kåring av Årets utøver i Team Sportsmanden. De har hver på sin måte gjort seg veldig fortjent til denne prisen. Jeg er helt enig med Christoffer Ladstein, som under avstemmingen tok til ordet for at det egentlig burde vært to premier; en for rent sportslig innsats og en for fremming og bygging av «team-ånd». Så at det nå ble to særdeles  verdige vinnere gjennom delt seier passet jo perfekt og var egentlig det beste som kunne skje. Gratulerer begge to!

På tredjeplass på denne eksklusive listen kom Team Sportsmandens «Birken-legende» Tore Bjerkrheim med 12 stemmer.

Engasjementet har vært stort og flere har også kommentert på Facebooksiden. Her er noen av kommentarene:

-Roger har imponert meg i hele år. Får derfor min stemme, skrev Jon Ilseng.

50 % av stemmen min til Morten, går til Inger Johanne, sa Bjørn Fretland.

Inger Johanne Klokset er Mortens «bedre halvdel» som også lett kunne vært nominert selv. Noen etterlyste for øvrig flere kvinner blant de nominerte, noe vi må si oss enig i. Så til neste år håper vi å ha flere kvinner på listen!

-Så moro å bli «nominert»! Det gir jo virkelig inspirasjon til å fortsette, uttalte Monika Hjerpseth, kvinnen som VAR nominert.

Så vi håper dette kan gi inspirasjon både til Monika og flere andre av de spreke og entusiastiske kvinnene i Team Sportsmanden.

Monika Hjerpseth med mannen Dag, som også gjerne kunne vært nominert selv. Det er veldig mange fine og aktive medlemmer i Team Sportsmanden!

Til slutt tar vi med kommentaren til en som virkelig er kjent med kåringer, Kristen Aaby, selv kåret til Norges beste veteranløper de siste årene. Han skrev følgende:

-Tore Bjerkrheim er kungen…..

Tore Bjerkrheim er «kungen».

 

Totalt ble det avgitt 87 stemmer, som fordelte seg slik på de ulike kandidatene:

 

Nærmere om alle åtte  kandidatene og begrunnelsen for nominasjonen kan du lese her. 
Gratulerer igjen til Roger og Morten for særdeles velfortjente priser, til alle de andre nominerte
– og takk til alle medlemmer som har stemt frem Årets utøvere 2017! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *