Nytt medlem: Ove Hamre

Ove Hamre (45) fra Langhus har meldt seg inn i Team Sportsmanden

–Jeg håper dette er det som skal til for at jeg finner løpegleden igjen, forteller 45-åringen fra Langhus, som har en noe spesiell bakgrunn og motivasjon for løpingen.
 

Han presenterer seg selv slik:

– Jeg er en kar på 45 år fra Langhus i Nordre Follo som ble slankeoperert i 2017. Har drømt om å løpe i mange år, men når vekten passerte 150 kg var det vanskelig. Var en vanskelig prosess å ta steget å la seg operere, men jeg så etter hvert ingen andre alternativ om jeg skulle oppleve det jeg ønsket mest av alt: å kunne være aktiv med mine 3 barn og kunne løpe mer enn 1 km uten å føle at man dør.

– Jeg var vell overivrig fra start og har fått meg noen smell, men ett år etter operasjon deltok jeg i mitt første løp i Sentrumsløpet og det gav utrolig mersmak. 19 mai 2019 deltok jeg i mitt første maraton i København og den følelsen….så deilig!
 
 
–Jeg håper dette er det som skal til for at jeg finner løpegleden igjen!
 
 
Ove er godt fornøyd etter å ha fullført halvmaraton i Vintermaraton på Jessheim i november.
 

Ove ble tipset om Team Sportsmanden av sine gode og spreke kollegaer fra Skatteetaten, Arvid Mathiesen og Helena Teigen. Med flere andre medlemmer også fra Langhus og Ski i teamet, håper vi at Ove finner seg godt til rette.

– Det går opp og ned men jeg ser så langt at jeg klarer alltid å komme meg opp igjen. Etter en liten prat med Arvid Mathiesen og Helena Teigen som er medlemmer og tipset om Team Sportsmanden, så er jeg her og håper jeg kan klare å komme meg til nye høyder gjennom et felleskap om løpeglede. Mål i 2022 er 50 km Oslo Ecotrail og Midnight Sun Marathon i Tromsø. Tiden er ikke så viktig, jeg skal nyte, 😊 avslutter Team Sportsmandens siste tilskudd på stammen.

Hjertelig velkommen til Team Sportsmanden, Ove! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *