Trine-Lise Nørstad Inglés byttet rus med endorfiner

Trine-Lise Nørstad Inglés fra Tønsberg har meldt seg inn i Team Sportsmanden. Hun har en sterk historie å fortelle. Livet har ikke akkurat vært en dans på roser. Men etter å ha slitt med rusproblemer, har hun gradvis bygget opp livet sitt opp igjen. De siste årene har hun også blitt bitt av løpebasillen.

For de som abonnerer på bladet Runners World, fortalte Trine-Lise historien sin i februar-nummeret. Her er kortversjonen hennes:

– Jeg begynte å løpe i mars 2017. Jeg hadde ingen tidligere erfaringer med løping. I barne- og (tidlige) ungdomsårene var jeg normalt fysisk aktiv. Sunne aktiviteter ble byttet ut med avhengighet, og jeg levde mange år som rusavhengig. Jeg ble rusfri i 2006, og brukte mange år på å gjenopprette mental og følelsesmessig helse. Først etter over 10 år som rusfri, var jeg klar for å også ta ansvar for min fysiske helse. Da begynte jeg å løpe. Jeg oppdaget at jeg fikk mer energi i hverdagen, noe jeg trenger for å holde følge med min aktive 5-åring, forteller hun åpenhjertig.

– Jeg driver ikke med andre  idretter. Jeg deltar på diverse løp, for min egen motivasjon og gledes skyld. Mitt store mål i 2020 er maratondebut under HCA Maraton i Odense i september 2020.
NYTT MEDLEM: Trine-Lise Nørstad Inglés (Foto: privat)

Trine-Lise meldte seg først på Løpskarusellen, deretter også Påskeløpene, og fant veien til Team Sportmanden via disse løpene.

– Team Sportsmanden fant jeg da jeg lette etter virtuelle løp – siden alle løp jeg hadde planlagt i vår ble utsatt eller avlyst. Jeg har hørt om dere tidligere, men da trodde jeg det var mer «lukket» enn det dere er. ?

Trine-Lise er også medlem i Tjøme Løpeklubb.

Hjertelig velkommen til Team Sportsmanden!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *