Løp Nordmarka Halvmaraton til under halv pris!

Bli med på et vakkert løp med fantastisk atmosfære

Nordmarka Halvmaraton ble arrangert første gang i 2010, med ikke ukjente Marthe Katrine Myhre – og Svein Inge Buhaug – som de to første vinnerne. Marthe har siden vunnet løpet to ganger til, hun ble nummer to senest i fjor, og stiller trolig i år også.
Har du ikke løpt Nordmarka Halvmaraton før, så kan det trygt anbefales! 🙂
Nordmarka Halvmaraton tilbyr nå også hele 250 kroner i rabatt for medlemmer av Team Sportsmanden!

Løpet må ikke forveksles med et annet fint løp – Nordmarka Skogsmaraton, som i år for første gang også arrangerer halvmaraton. Nordmarka Halvmaraton går egentlig i Krokskogen, med start og mål ved idylliske Damtjern, og er en ganske kupert løype på grus og litt på kjerrevei.

Det er en spesielt fin og gemyttlig atmosfære rundt arrangementet. Etterpå er det gratis grillpøser og du kan kaste deg i vannet som «dusj».

Sportsmanden har i flere år hatt et samarbeid med arrangøren med omfattende dekning av løpet (se nederst). Arrangementsansvarlig Hans Edgard Rakeie – selv en meget god ultraløper – fornekter seg ikke før årets løp; Nordmarka Halvmaraton tilbyr nå generøst hele 250 kroner i rabatt for medlemmer av Team Sportsmanden!

Den ordinære startkontingenten er moderate kr 400 ut denne måneden, så det vil  si at du som aktivt medlem i Team Sportsmanden kan melde deg på for bare kr 150, altså til langt under halv pris! Kontingenten stiger deretter med en femtilapp fra 1.april for alle og med ytterligere 50 kr etter 6.juni, men  helt til 23.juni vil du likevel kunne melde deg på til halv pris, kr 250, dersom du er registrert medlem i Team Sportsmanden!

Uansett har du spart inn over hele årskontingenten på 200 kroner på ett eneste løp!

Hvis du ikke allerede er medlem i Team Sportsmanden, kan du melde deg inn HER. 

Se stemningsfull VIDEO fra fjorårets løp her!

(Ser du godt etter, så ser du også et par av deltakerne fra Team Sportsmanden i filmen:  😉 )

Tommy Støa og Anders Ingar Aasen satte sammen en video fra fjorårets løp, se den her nå :)PS: Alle som melder seg på innen 31. mars betaler en lavere startkontingent.Påmelding:www.nordmarkahalvmaraton.no

Opslået af Krokskogen Halvmaraton på 27. marts 2017


Er du, eller melder du deg inn i Team Sportsmanden, får du altså hele 250 kroner i rabatt i Nordmarka Halvmaraton!

Du må selvsagt da også melde deg på kun for Team Sportsmanden i Nordmarka Halvmaraton for å få denne rabatten.
Send i såfall bare en mail til info@sportsmanden.no, så sender vi deg en rabattkode til påmeldingen.

Tilbudet gjelder inntil løpet eventuelt blir fulltegnet, som det ble i fjor. Da kan det også være noe begrenset med parkeringsplasser ved Damtjern. Arrangøren har derfor også i år satt opp egen buss tur-retur Oslo-Damtjern for dem som måtte trenge det. Det koster 350 kroner, men er fremdeles mye rimeligere og enklere enn andre kollektive løsninger. I skrivende stund er det solgt 15 av 54 plasser.  Bussbillett kan bestilles ved påmelding.

Da er det bare å håpe at vi blir en fin tropp fra Team Sportsmanden i Krokskogen 24.juni – og at været blir like bra som i fjor!

Olger Pedersen (t.v.) debuterte for Team Sportsmanden i fjorårets løp.

 

Filmskaperen Tommy Støa flankert av to av de tre kvinnene som representerte Team Sportsmanden i fjorårets Nordmarka Halvmaraton; Hanne Wibe og Marthe Katrine Myhre.

 

Tommel opp for og fra alltid blide Hans Edgar Rakeie, som overrasket Sportsmandens redaktør med egen, eksklusiv løpstrøye for to år siden!

 

I fjor var vi fem som representerte Team Sportsmanden i Krokskogen. Blir vi enda flere i år?

Resultater Team Sportsmandens deltakere i Nordmarka Halvmaraton i 2016:

Marthe Katrine Myhre: 01:24:34
Olger Breivik Pedersen 01:27:06
Frode Monsen 01:34:25
Hanne Wibe 01:58:36
Anine Hegre 01:56:40

Er du fortsatt i tvil, så bare ta en titt på reportasjene og bildene på Sportsmanden fra de siste års løp:

2016

2015

2014 

2014 – flere bilder 

2013

– – – – – –

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *