Team Sportsmanden markerte seg i vakre Krokskogen

En blid «teamleder» i dobbelt forstand, med en nydelig dag og hele 10 representanter for Team Sportsmanden på startstreken.

Fyldig tropp og seier til Marthe i Nordmarka Halvmaraton

Nordmarka Halvmaraton er en idyllisk, men svært så tøff runde fra Damtjern og går vel egentlig mer i Krokskogen enn i Nordmarka. Til neste år skifter løpet også navn, for å unngå sammenblanding med et annet fint løp, Nordmarka Skogsmaraton, som nå også tilbyr halvmaraton. Men «lillebroren» litt lenger nordvest står ikke tilbake for «storebroren», snarere tvert imot. Dette er et løp med en fantastisk gemyttlig og vennlig atmosfære, noe som gjør at mange kommer igjen år etter år. Selv var jeg her for fjerde år på rad og løp for tredje gang, og Marthe Katrine Myhre kaller også dette for ett av sine favorittløp. I år tok hun det som ren trening, men vant klart likevel, for Team Sportsmanden!

Best av gutta var de to ultrabirkerne Espen og Olger. Espen Waage Skjeflo, som så overraskende og gledelig vant hele Ultrabirken, deputerte for Team Sportsmanden med en fin 10.plass på 1.21.12 i svært sterkt selskap «på en tung dag», som han selv beskrev det. Ultrabirkens drøye 6 mil var tross alt bare 14 dager gammel… Olger Pedersen, som var sekser i Ultrabirken, ble nummer 14 i Nordmarka Halv på 1.22.58. Det var tre plasser ned fra fjorårsdebuten her for Team Sportsmanden, til tross for at han forbedret tiden sin med over 4 minutter!

Tom Magne Haraldsen var også debutant for dagen i Team Sportsmanden da han overtok for skadede Stian Håkonsen, og løp på meget gode 1.25.11.

Totalt 10 stykker løp for Team Sportsmanden denne fine sommerdagen. Moro! 😀

 

Klar… (Paparazzi-fotograf: Tommy Støa)
…ferdig….

 

 

 

Gå!… Men først ut av Team Sportsmandens løpere ved Storflåtan etter cirka 16 km er Espen Waage Skjeflo (Foto: Siri Rakeie)
Dimnas nest største sønn etter kometen Karstein Warholm, Olger Breivik Pedersen, kommer dampende ikke langt bak.
Marthe i ensom majestet.
Frode Monsen i fint parløp her med Albert Didriksen fra OSI Friidrett, sjettemann totalt i Nordmarka Skogsmaraton sin halvmaratondistanse. At han ikke var langt foran her skyldes nok ikke at Frode løp over evne, men at OSI-løperen slet med mageproblemer.
Hans-Jørgen Lund passerer Storflåtan gård
Dag Hjerpseth i fin stil.
Kneet holdt fint, men Dag Spilde slet med pusten etter litt sykdom den siste tiden, noe man formelig kan se på bildet. Men Dag synes var det moro å konkurrere igjen.
Merete Brolin ser alltid ut som om hun liker å konkurrere og at hun koser seg underveis. Fort går det gjerne også, til 2.plass i klassen.
Monika Hjerpseth hadde en litt tyngre dag enn i Birkebeinerløpet.
Tom Magne Haraldsen løp meget sterkt og endte på 21.plass totalt med 1.25.11. Det er fort i denne løypen. (Foto: Arrangør)
Se, han smiler! Det ser jo nesten uanstrengt ut her med bare noen hundre meter til mål, men det var det ikke!….
Frisk spurt fra Dag Hjerpseth!
Og fra Merete Bolin!
Sprek trio venter på Monika….
… og der kommer hun!
All grunn til å smile for Espen, her med en av kompisene fra Bodø Bauta, Olav Johannes Hovland, som kom på plassen bak Espen! Kameratgjengen ble faktisk ble nummer 5 i Holmenkollstafetten i år og slo Team Sportsmanden… Hmmm, det spørs om du ikke må skifte lag til neste år, Espen! Eller i hvert fall løpe for begge lagene…
Sist, men ikke minst, Grattis til Marthe med prispenger og fin premie.
Og helt til slutt: Stor takk til Hans Edgard Rakeie både for et prikkfritt arrangement og for at han igjen sørget for at Team Sportsmanden fikk solide rabatter på startkontingenten. Kanskje Jon Anders Kvisgaard (t.h.) følger opp i Hytteplanmila, da er det han som er løpsleder. 😉 Uansett er det alltid hyggelig å komme til de ulike løpene på Ringerike, alltid med positive og blide mennesker i hele arrangørkopset.

 

Reportasje på Sportsmanden

Alle resultater

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *