Glimt fra Hamarløpet, der Team Sportsmanden markerte seg i tropevarmen

Fem fra Team Sportsmanden stilte til start i det vakre og svært så varme Hamarløpet lørdag 27.mai.

-Det er det fineste løpet jeg har løpt, sa Hanne Wibe etterpå!

Flott var det langs Mjøsstranda – og varmt! Forsommerens desidert varmeste dag hittil, og det var vel ikke så langt unna 30 grader på det varmeste – og med stekende sol.

Henning Mortensen var aller raskest av teamets deltakere med en sterk 9.plass totalt – og 2.plass i klasse 35-39 år på 36.14.

Marthe Katrine Myhre var nest raskest av alle damene på Hamar med 37.42 og er på full fart tilbake etter noen trøblete måneder med et lite brudd i foten som har hindret løpetrening i hele 7 uker.

Hanne Wibe løp på 49.27 og tok en flott 2.plass av hele 21 i klasse 45-49 år.

Frode Monsen løp på 41.44 og knep med det 3.plassen i klasse 55-59 år.

Og sist, men ikke minst – selv om han ikke står oppført med Team Sportsmanden som klubb, så bedyret Harald Ringen allerede FØR løpet at dette bare skyldtes en forglemmelse – uansett slo Harald til med seier i klasse 50-54 år på 38.27!

Henning er klar til start – foran hele feltet!

Hanne synes løpet var kjempeflott.
Henning forbedret tiden fra Sentrumsløpet og viste god fremgang før Stockholm Maraton.

Fin trøye i flott løp!

Marthe Katrine flankeres av Frode og Hanne etter sitt flotte løp som ga 2.plass totalt.

Stor glede da det viste seg at alle tre kom på «pallen» i klassene sine! Harald slo til med sterk klasseseier i M50-54 år, Hanne ble nr 2 i sin klasse, mens Frode knep 3.plassen i klassen over Harald.

Frode på Skibladnerbrygga med klokkene og Mjøsstranda i bakgrunnen. Dette løpet kan absolutt anbefales, og det hadde først og fremst en lavterskelprofil der det var om å gjøre å få med seg flest mulig som sjelden stiller i mosjonsløp.