Løp Holmenkollstafetten for Team Sportsmanden

Vi gjentar selvsagt suksessen fra debuten i fjor! Og om interessen er stor nok, melder vi på et ekstra lag!

Lagpremie i debuten

Med under tre uker til Vårens vakreste eventyr igjen inntar Oslos gater, er det på høy tid å sette fokus på Holmenkollstafetten!

Team Sportsmanden stilte med et blandet lag av menn og kvinner, unge, seniorer og veteraner, mosjonister, elitemosjonister og en og annen toppidrettsutøver i fjorårets stafett. En super mix som også ga oss en strålende 13.plass i den aller største klassen –  A1 Bedriftslag og mosjonslag med flest menn – i debuten i Holmenkollstafetten. Alle var selvsagt medlemmer i Team Sportsmandens Facebookgruppe. 

Dermed er vi seedet i første pulje i samme klasse i år med start kl 15:00.

Ett eller to lag? 

Gledelig mange har sagt seg interessert å løpe Holmenkollstafetten i år etter suksessen i fjor! Så mange at vi har et skikkelig luksusproblem hvis vi bare skal stille med ett lag! Flere vil bli skuffet, da det jo bare er plass til 15 på laget…

Så hvis minst 30 stykker melder seg «til tjeneste»,  melder vi på et lag til ! Men vi må ta denne avgjørelsen kjapt og senest onsdag, så om det er flere som vil og kan delta i Holmenkollstafetten for Team Sportsmanden lørdag 13.mai, så må dere gi tilbakemelding allerede senest tirsdag 25.april. Viktig at også dere som tidligere har signalisert interesse for å være med, bekrefter (eller avkrefter) dette. I skrivende stund er det noen og tyve som har bekreftet at de gjerne vil løpe, så vi trenger noen flere bekreftelser dersom vi skal melde på ett lag til.

HISTORISKE: 12 av de 15 som løp for Team Sportsmanden i fjor.

Forutsetninger for samtlige:

Har du lyst å være med og ikke allerede har gitt beskjed, så send en melding til frode@sportsmanden.no snarest, så vil du også bli lagt inn i en egen Facebookgruppe der detaljert info gis.

Det blir et spleiselag for startkontingenten, så  pris for alle vil være kr 250 per deltaker. Alle vil imidlertid da få egne goodie-bags som i fjor. Om ikke identiske, så er disse eksklusive for Team Sportsmanden og falt i veldig god smak i fjor.

Ett lag  blir det altså uansett.  Spørsmålet nå er bare om det blir ett eller to Team Sportsmanden-lag på startstreken.  Uansett blir dette kjempemoro!

Spennende lag

Laget vil bygge på stammen av fjorårets mannskap, men er ikke endelig klart. Det avhenger jo også litt av hvor mange som er interesserte og om vi blir ett eller to lag. Av fjorårets mannskap har blant andre Thomas Gifstad, Marte Sofie Burås, Roger Thompson, Lasse Sørlund, Harald Ringen og Marthe Katrine Myhre bekreftet at de stiller, mens en spennende nykommer er den doble vinneren av Fredrikstadløpet, Tessa Frenay.  Mer om laget senere.

Mange fra fjorårslaget til Team Sportsmanden stiller i år også, mens en spennende nykommer er Tessa Frenay, tidligere Tessa den Heijer, som her er i tet på kvinnenes første etappe inne på Bislett for to år siden, da hun løp for FIK Ren Eng.

 

Les mer om hvordan det gikk i fjor her:

Strålende debut og kjempeinnsats av mixlaget i Holmenkollstafetten!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *