Jaggu vant vi ikke Etape Bornholm nok en gang!

Team Sportsmanden gjorde det igjen! Nemlig å vinne lagkonkurransen i Etape Bornholm for fjerde gang! Og ikke nok med det, for i år stilte vi for andre gang med to lag, med en sterk 8.plass som resultat. Fantastisk innsats av hele troppen! 

Her er et utdrag fra reportasjen på Sportsmanden 28.07.2019

Team Sportsmanden igjen til topps i lagkonkurransen

Team Sportsmanden kronet dagen med nok en seier i lagkonkurransen, for fjerde år på rad!

Det til tross for at reglene i år var forenklet og det nå kun er en klasse for alle lag. Team Ida Eides Minnefond var ikke så langt bak etter de to første etappene, men etter at Tor Omar Heyerdahl Nyquist dessverre måtte kaste inn håndkleet med et kjedelig kjøttsår under den ene foten, ble det en klar seier til Team Sportsmanden.

BLIDE FJES! Team Sportsmandens lag 1 kunne smile bredt etter nok en gang å avslutte årets arrangement med seier i lagkonkurransen. Fra venstre Øystein Mørk, Gjermund Sørstad, Frode Monsen, Emil Kullerud, Pål Asbjørn Kullerud og Tore Bjerkrheim. FOTO: Hanne Wibe

I lagkonkurransen må man være seks løpere på laget, men kun de fire beste teller med. På Team Sportsmandens vinnerlag var det resultatene til Øystein Mørk, Gjermund Sørstad, Pål Asbjørn Kullerud og Emil Kullerud som ble tellende, mens de to superveteranene som startet «ballet» for fem år siden med forløperen Team Multipower Sportsmanden – Tore Bjerkrheim og Frode Monsen, kompletterte laget og fikk også sin tredje og fjerde tur på podiet etterpå.

Team Sportsmanden lag 2 – Sterkt og jevnt lag som ble nummer 8 av hele 37 lag i lagkonkurransen. Fra venstre Vidar Ellefsen, Kristin Isachsen, Jan Billy Aas (som kunne fortelle seerne på TV 2 Bornholm at han har hatt over 20 konkurranser bare i juli!), Halvor Steinsholt (som kom rett fra 57 km i Blefjells Beste til Bornholm, og som dagen etterpå løp – og vant! – Svaneke Øl-maraton (halvmaraton), Åse Klinkenberg og Jon Arne Skrove.
Foto: Frode Monsen 

Mer fra Team Sportsmandens innsats i Etape Bornholm her:

Team Sportsmanden har tatt teten i lagkonkurransen

Etter de to første dagene av Etape Bornholm har Team Sportsmanden tatt kommandoen i lagkonkurransen. Og det er dobbelt norsk i teten, med Team Ida Eides Minnefond med Anders Gløersen i spissen på andreplass.

– I dag skal jeg ta det litt lugnt!  3 down – 2 to go!

Pål Asbjørn Kullerud tok det ikke rolig, men tok seg tid til å gi et klart signal underveis. Team Sportsmanden økte ledelsen sammenlagt og Kullerud løp en my sterk etappe. Foto: Hege Kullerud

Veteranen Øystein Mørk slutter aldri å imponere! 

Team Sportsmandens Øystein Mørk leder klasse M45-49 år suverent og holder en knallsterk femteplass sammenlagt før siste løp, etter ny sterk etappe torsdag. Foto: Hege Kullerud

 

Musse, Anna Holm, Anders Gløersen og Team Sportsmanden preget Etape Bornholm!

SEIERSJUBEL!!  FOTO: Hanne Wibe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *