Vil du løpe Etape Bornholm for Team Sportsmanden?

Gjermund Sørstad, Øystein Mørk og Marthe Katrine Myhre er klare – men vi trenger 1-2 til!

For fjerde år på rad stiller Team Sportsmanden med et eget lag i Etape Bornholm – klassikeren av et etappeløp som hver sommer arrangeres på den danske solskinnsøyen Bornholm. Første året het laget Team Multipower Sportsmanden. Laget endte på en sterk 3.plass. De to påfølgende årene på «egne bein» har begge endt med overraskende seire til Team Sportsmanden i lagkonkurranen.

Alle tre årene har laget hatt en stamme med «Nesbyen-banden» Tore og Kjetil Andre Bjerkrheim, samt Ruben Strand – men i år ser det dårlig ut med tanke på enda en tur til Danmark fra den fronten, selv om nestor Tore Bjerkrheim har veldig lyst på å fullføre sitt 10. Etape Bornholm på rad.

Fra fjorårets seierslag er heller ikke bautaene Roger Thompson og Lasse Sørlund med, og ingen av deltakerne på lag II i fjor, som tok en knallsterk 3.plass – er påmeldt årets konkurranse.

KLAR: Gjermund Sørstad
KLAR: Øystein Mørk

To som imidlertid har bekreftet at de stiller og som går inn på laget, er de to rutinerte Bornholm-farerne Øystein Mørk og Gjermund Sørstad. Begge har deltatt flere ganger i etappeløpet. Veldig gledelig at to så sterke løpere har meldt sin interesse og har lyst å delta på årets Team Sportsmanden-lag! I tillegg stiller høyst sannsynlig vår trofaste kvinnelige eliteløper Marthe Katrine Myhre. Hun deltok for første gang i Etape Bornholm for to år siden og representerte Team Sportsmanden da også, men hun var ikke en del av lagkonkurransen, siden hun også løp for daværende sponsor New Balance.

NESTEN KLAR: Marthe Katrine Myhre

Så i skrivende stund har vi fortsatt plass til 1-2 løpere til på laget. Har du lyst å være med? Ta kontakt på Messenger eller send en mail til frode@sportsmanden.no. Og du trenger ikke å være på nivå med disse tre løperne! Laget MÅ bestå av 6 personer, hvorav de 4 beste teller i sammendraget. Men alle 6 er en like viktig del av laget!

Påmeldingsavgiften for alle 5 løpene i Etape Bornholm er cirka 900 kr ved påmelding ut mai måned (DKK 710) – deretter stiger arrangørens pris med DKK 100 til cirka 1.030 norske kroner fra 1.juni. Uansett er dette langt rimeligere enn de stive prisene som norske løp gjerne opererer med – og her kommer heller ingen lisens på toppen! Team Sportsmanden har fått noen sponsede startnumre, så de som løper for Team Sportsmanden får hele etappen for norske kroner 500 (600 fra 1.juni) – og da får du en helt ny Sportsmanden singlet med på kjøpet!

Her kan du se hvor gøy vi har hatt det de to siste årene:

Team Sportsmanden med sensasjonell seier i lagkonkurransen i Etape Bornholm – Kjempeinnsats av laget som knep sammenlagtseieren på siste dag av Nordens største etappeløp!

Fabelaktige dager på Bornholm! Fasit: Første- og tredjeplass i lagkonkurransen til Team Sportsmanden – hvem hadde trodd det?! Og seier til Roger Thompson i klasse M40-44 år i Etape Bornholm!

 

– Frode – 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *