Fabelaktige dager på Bornholm!

Fasit: Første- og tredjeplass i lagkonkurransen til Team Sportsmanden – hvem hadde trodd det?! Og seier til Roger Thompson i klasse M40-44 år i Etape Bornholm!

DACAPO: Champagnemoro på podiet i år også. Et stort øyeblikk! (Foto: Kenneth Jensen / Viking Atletik)

At vi skulle klare å forsvare fjorårsseieren i Etape Bornholm i lagkonkurransen, var over all forventning. Når lag 2 i tillegg meldte seg på i medaljekampen, så ble dette tidenes Etape Bornholm…

Roger’n tok også hjem seieren i klasse 40-44 år også, meget imponerende i sin debut! Med sammenlagttiden 2.32.48 på de fem løpene som utgjør en maratondistanse til sammen, var han 19.raskeste mann. Likevel var han ikke best i Team Sportsmanden. Yngstemann på laget, Kjetil Andre Bjerkrheim, er nemlig også mest rutinert i EB-sammenheng, ja sammen med far Tore da. De var begge på Bornholm for 9.år på rad! Og Kjetil var ikke bare bestemann fra Team Sportsmanden, hans 15.plass med 2.29.39 totalt var også bestetiden til samtlige 102 norske som stilte til start på Bornholm.

Som vanlig avsluttet Kjetil helt rått med å perse på 10km (33.51) på etappens siste dag. Dette har blitt en fin vane der i gården, for tredje år på rad!

Lasse Sørlund tok en imponerende 2.plass i klasse 50-54 år, og en annen veterandebutant i Bornholm-sammenheng, Lars Sverdrup-Thygeson, knep tredjeplassen i klassen over.

I det hele tatt var det en imponerende innsats fra samtlige 11 som løp på de to lagene, for ikke å forglemme Kjell Chr. Martinsen eller Marius Strandseter heller, som begge gjorde seg bemerket hver på sin måte. Kjell Chr lå på tredjeplass i klasse 60-64 år, men veteranen sliter litt med tidvis urytmisk hjertefunksjon, og tre timer før siste løp slo dette inn igjen. Ikke noe dramatisk i det, men ikke noe særlig å løpe med, så da ble det med nesten denne gangen.

Marius Strandseter er sakte, men sikkert på vei tilbake mot god, gammel form, noe han beviste med å løpe hele 2.15 raskere på 10 km siste dag enn på første dags tilsvarende distanse.

Og når vi snakker om forbedringer; eneste høne i kurven etter Marthe Katrine Myhre sitt forfall, Hanne Wibe, forbedret seg med hele 8 minutter totalt i etappen, til en fin 7.plass sammenlagt i K45-49 år.

Her er resultatene fra alle som representerte Team Sportsmanden sammenlagt:

Sportsmanden har publisert flere reportasjer der Team Sportsmanden selvfølgelig har en sentral plass, så i stedet for å gjenta mye av dette, linkes til artiklene her:

Team Sportsmanden med strålende start på Bornholm

Mot spennende innspurt i Etape Bornholm! Kan Team Sportsmanden klare to pallplasser i lagkonkurransen?

Team Sportsmanden forsvarte seieren og fikk to lag på pallen! 

Spesiell rekord for Kjetil André Bjerkrheim

-Et fantastisk øyeblikk! Roger Thompson med utrolig «dobbeltseier» i sin debut i Etape Bornholm. (Foto: Kenneth Jensen / Viking Atletik)
Stort øyeblikk også for stolt teamsjef. Tusen takk til alle for en fabelaktig innsats og en fantastisk minnerik uke på Bornholm! (Foto: Kenneth Jensen / Viking Atletik)


Ser ikke bort fra at det kommer noen flere bilder her også, men ellers er det bare å se på reportasjelinkene over, der er det bilder fra Team Sportsmanden fra alle fem etappene… 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *