Se hvor fint vi hadde det på den årlige løpeturen rundt Lyseren!

For femte år på rad ble det arrangert en sosial løpetur for Team Sportsmanden rundt vannet Lyseren i Ytre Enebakk og Spydeberg. En veldig flott og variert tur med start og mål ved skihytten til Spydeberg IL, der vi også har en liten sosial afterrun med påfyll av litt næring i fast og flytende form etterpå.

I år var det ny rekord med hele 17 menn og kvinner som la i vei i 15-tiden torsdag 25.juni, med både nye og gamle medlemmer, og til tross for at det var nesten tropehete med sol og temperaturer opp mot 30 grader.

Runden starter på myk skogstt til Skimtefjellhytta og videre, før den kommer in på grusvei i vestenden av vannet. Deretter følger nytt terrengparti, inkludert litt offpiste, før vi kunne ta et deilig bad i det varme vannet like ved der tv-serien Sommerhytten spilles inn. Etterpå ventet et lengre grusparti og litt asfalt tilbake til skihytten. Hele runden er på snaue 25 km.

Tusen takk til initiativtaker Arvid Mathiesen og hans to driftige medhjelpere i arrangementskomiteen, Roar Tomter og Marius Borger, som gjør dette mulig hvert år!

Bilder sier mer enn tusen ord, så det er bare å ta en titt på billedgalleriet her:

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *