Det nærmer seg Vårens vakreste eventyr

Team Sportsmanden stiller med eget lag i Holmenkollstafetten for tredje gang

Lørdag 5.mai er det igjen dags for Holmenkollstafetten. Og Team Sportsmanden stiller med lag i mix-klassen i år som de to siste årene. Dessverre har både Lasse Sørlund og Runar Sannerud – som har løpt de to nøkkeletappene «berg og dal» (Lasse) og den lengste etappen til Frognerparken (Runar) sagt fra at de ikke er aktuelle i år. Runar skal på topptur i Jotunheimen, mens Lasse fortsatt sliter med skader. Fra fjorårets lag kan heller ikke Jan Billy Aas være med – som løp den vanskelige etappen ned fra Besserud – og et par til er litt tvilsomme. Men dermed øker jo sjansene for andre til å komme inn på laget. Så har du lyst å være med i år, må du gjerne signalisere din interesse enten på Facebooksiden til Team Sportsmanden, i egen Facebookgruppe Holmenkollstafetten med Team Sportsmanden eller ved å sende en melding til teamleder Frode på Messenger eller mail (frode@sportsmanden.no)

Holmenkollstafetten har vært et stort høydepunkt i Team Sportsmanden begge de to foregående årene, med en fantastisk stemning både generelt og ikke minst i teamet vårt i de to årene vi har deltatt. Og rent sportslig har vi også levert over all forventning, med 13.plass i debutåret og 11.plass i fjor – av hele 1.428 lag!! 😀

Dette har vi klart med et svært variert lag som reflekterer mangfoldet i Team Sportsmanden, med deltakere fra 20 til 60 år, og med 4 kvinner og 11 menn på laget. Eneste krav i klassen vår er at det skal være flest menn, men det er helt greit i henhold til reglementet å stille med 14 menn og 1 kvinne, og det er ikke noe alderskrav, så prestasjonen vår har vært meget sterk – noe som ikke minst skyldes en fantastisk fighting spirit og god stemning i teamet. Alle har gitt alt de har – og samtidig ivaretatt det aller viktigste – å ha det gøy sammen!

Slik gikk det i fjor:

Topp stemning og fantastisk innsats i Holmenkollstafetten

Denne gjengen gjorde en kjempeinnsats i fjorårets stafett: Foran fra venstre: Espen Kristiansen, Frode Monsen, Marte Sofie Buraas, Lasse Sørlund, Henning Mortensen, Thomas Gifstad, Roger Thompson. Bak fra venstre: Marthe Katrine Myhre, Jan Billy Aas, Gry Pladsen, Runar Sannerud, Ruby Semb, Andreas Benoni, Steffan Aasli og Asle Benoni.

 

Og her kan du lese om den herlige debuten i 2016:

Strålende debut og kjempeinnsats av mixlaget i Holmenkollstafetten

HISTORISK: Team Sportsmanden sitt første lag i Holmenkollstafetten i 2016. Foran fra venstre: Frode Monsen, Steinar Lien, Eve Vangsnes Bergli, Lasse Sørlund, Thomas Gifstad og Roger Thompson. Bak fra venstre: Harald Ringen, Mårten Soleng Skinstad, Runar Sannerud, Petter Soleng Skinstad, Gry Pladsen og Marthe Katrine Myhre. Ikke til stede på bildet: Marte Sofie Buraas, Roar Tomter og Asle Benoni.

 

Og snart braker det løs igjen!….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *