Team Sportsmanden i farta i Birkebeinerløpet

Mange medlemmer i aksjon i Birken Løpefestival 2019

Teamlederen var kun fotograf i år, men klarte å fange opp de fleste av dere som løp Birkebeinerløpet med kameraet. Dog ikke alle, eller dere som løp UltraBirken, Birken Fjellmaraton eller HalvBirken.

Gratulerer med innsatsen og fullført løp alle sammen! ??

For et par stykker ble det litt knall og fall i de bløte forholdene og en tur innom Røde Kors-teltet, men felles for alle var strålende sol, godt humør og en opplevelse rikere!

Her er uansett et fint knippe med 12 spreke løpere:

Pål Jostein Petersen Onsrud var førstemann som dukket opp – her i fint driv!
Roger Thompson var ikke langt bak!
Runar Sannerud har fått øye på fotografen – og vice versa!
Litt ekstra ablegøyer fra den kanten.
Marthe Katrine Myhre – like etter at hun falt og skadet begge knærne. Sterkt da å holde unna til 2.plass i mål. Senere på kvelden ble det tur på sykehuset for å sy noen sting… Men allerede førstkommende lørdag stiller hun til start i Midnight Sun Marathon i Tromsø!
Mr.Birken Tore Bjerkrheim jager mot sitt Birken-merke nummer 73!!! Den fargerike outfiten er ikke Team Sportsmanden sin nye drakt, men fargene til langrennslaget Team Hallingdal.
Ny langrennsløper, Ivar Andre Ryttervold – som representerer Aasenbanden og Team Sportsmanden-banden!
Godt å se Birken-eksperten Harald Ringen back in business!
Svein Hagen løp for livet for å rekke dagens etappe av Criterium du Dauphine på tv, der sønnen Carl Fredrik har hatt en av hovedrollene de siste dagene!
Ever-present Birkebeinertrippeldeltaker, Charles Granquist, med smilet på lur!
Løp så søla skvatt!
Hege Bakken ned siste bakken…
Alle bildene til nå har vært fra Birkebeinerløpet, men det var flere som løp UltraBirken, Fjellmaraton og HalvBirken også. Kristin Isachsen får stå som fin representant for dem, attpåtil med klasseseier i K60-69 år i Birken Fjellmaraton.
Kristin hadde den beste supporten hun kunne fått i Vidar Ellefsen, selv om han nok hadde ønsket å løpe selv også for å forsvare klasseseieren fra i fjor i Birkebeinerløpet. Rolf Bakken er alltid til stede og alltid like blid. Han har også deltatt i samtlige 22 løp – 20 ganger i Birkebeinerløpet og 2 ganger på ultradistansen.
HIGH FIVE: Hanne Wibe fikk heiing av sønnen Thomas både underveis og etterpå.
Vel blåst alle sammen! Moro å være fotograf og journalist også, med litt innlagt løpetrening underveis. Takk for i år – og for nok et flott arrangement av Birken!

Mer fra Birken Løpefestival på Sportsmanden!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *