Fantastisk innsats av våre fem superbirkebeinere!

Fem særdeles spreke medlemmer i Team Sportsmanden stilte til start i Birkebeinerrittet lørdag 25.august. Og alle fullførte samtidig Birkebeinertrippelen – attpåtil som superbirkebeinere (merket i alle tre grenene)! Og ikke nok med det, både Tore Bjerkrheim og Vidar Ellefsen vant sine klasser i Trippelen!! 

«Mr.Birken» Tore Bjerkrheim tok vel sitt merke nummer 71 (!!?) på like mange forsøk, og ble altså også superbirkebeiner for 20.gang, som en av svært få! Tore har nemlig deltatt i samtlige år trippelkonkurransen har eksistert, fra det første Birkebeinerløpet i 1999. Tore vant klasse M55-59 år med over 17 minutter på totaltiden 7.47.23 etter å ha syklet rittet på 3.03.07.

Tore Bjerkrheim er en særdeles aktiv og særdeles hyggelig fyr. Her er han på et lite sykkelbesøk under Bornholm-oppholdet vårt i fjor, mellom alle løpeøktene.

Tore hadde også bestetiden av våre sammenlagt i Trippelen, like foran Mads Berge, som fikk totaltiden 7.49.09! Det hold til en sterk 10.plass i klasse M25-29 år etter å ha syklet rittet på 3.05.31. Mads debuterte i alle tre grenene i fjor da han vant start i Birkebeinertrippelen for Team Sportsmanden. Siden har han hatt fremgang i hver eneste konkurranse.

– Målet var å forbedre tiden fra i fjor med 20 minutter, og det ble en forbedring på 34 minutter, så det var gøy, forteller Mads.

-Det ble solo-løp hele Birken. Pulja var litt dårlig, så jeg hadde ingen hjul å ligge på, forteller Mads. På forsidebildet tråkker han fra puljen bak seg. (Foto: Sportograf)

Terje Bjerkrheim var enda raskere enn broder Tore i Birkebeinerrittet som gikk unna på 2.58.47! I Tripplen tok Terje en 8.plass i klasse M50-54 år på 7.59.19.

Og det ferske medlemmet Vidar Ellefsen var nesten like suveren i klasse M60-64 år, som ble vunnet med over 10 minutter på totaltid 8.08.44.

Og sist, men ikke minst: Charles Granquist ble superbirkebeiner for åttende gang etter å ha syklet på knallsterke 2.59.09 og klart drømmegrensen på under tre timer for andre gang! Totaltiden i Trippelen ble 8.05.40 til 7.plass i klasse M45-49 år. Charles har allerede fått behørig omtale i lokalavisen Oppegård Avis, som Sportsmanden nå har inngått et samarbeid med og skal levere lokale saker til hver uke fremover. Charles var «hovedpersonen» i den første leveransen, som også er publisert på Sportsmanden.no

Les hele artikkelen her: Superbirkebeiner for 8.gang!

Gratulerer til alle fem med imponerende innsats! 

«Endelig på toppen av Birkebeinerpallen. I min 50. deltagelse ble det klasseseier på Birkebeinertrippelen med 10 minutters margin», skrev Vidar Ellefsen under dette bildet på Facebook. Gratulerer!!

I fjor var det fire fra Team Sportsmanden som fullførte Birkebeinertrippelen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *