Team Sportsmanden satt farge på Drammen!

Team Sportsmanden stilte med en fyldig tropp på hele 11 menn og 5 kvinner, inkludert et par debutanter, da Drammensmaraton gikk av stabelen søndag 2.september under praktfulle forhold.

Her er noen fine og fargerike glimt: 😀 

Roger Thompson var nest raskest av alle på 5km! 16.43 ble tiden hans.
Etter å ha løpt sin 5km, joinet Ruby Maria Semb teamlederen og støtteapparatet som var opptatt av å heie frem løperne våre – samt knipse litt bilder.
Tormod Reiersen i fin flyt i ny trøye på sin 10 km.
Anine Hegre hadde glemt trøyen hjemme, men er alltid like blid! Selv med litt feber og småsyk…
Kanonløp av Bjørnar Slettvåg, som satt pers på bestilling. 1.15.14 og over minuttet kuttet av tidligere pers, som teamets bestemann på halvmaraton. «Morsomt å representere denne gjengen!», skrev han etterpå.
Raceren Håkon Urdal var bare brukbart fornøyd med 1.17-tallet. Men så løp han da 76 km til 2.plass i Ringerike 6-timers bare en uke tidligere!
Hvilken debut i teamet av Vidar Ellefsen – som stod for en av de beste prestasjonene i Drammen da han vant klasse M60-64 år på 1.25.10!
Dobbeltseier til Team Sportsmanden i klasse M60-64 år! Gunnar Skandsen løp også godt under 1.30! Litt av en veteran-duo vi har her!
Den evige optimisten og humørsprederen Christoffer Ladstein gir TO tomler opp!
Jan Billy Aas kan ikke være dårligere, selv om det gikk tungt på halvmaraton, etter å ha løpt 5km halvtimen tidligere til 9.plass – samt i SkiLøpet dagen før, da han ble nummer 2!!
Vår desidert mest erfarne ultraløper Ragnar Nygård var strålende fornøyd med sin halvmaraton, etter 10km i SkiLøpet dagen før. Dette er likevel lite mot antall kilometer han vanligvis tilbakelegger i løpet av en helg!
Pent og fargerikt par som begge var meget godt fornøyd med dagen i Drammen; Gaute Løge Pedersen og Liv Røttingen. Gaute under 1.30 og Liv inn på års-statistikken til Kondis på halvmaraton!
Sist, men ikke minst; Hans-Jørgen Lund og Merete Bolin får stå som flotte eksponenter for idrettsgleden som vi ønsker å formidle i Team Sportsmanden!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *