Sterk innsats av Thomas Gifstad i Vasaloppet

Thomas Gifstad med kjempeinnsats og 24.plass i Vasaloppet. (Foto: Fra Facebooksiden)

Fargerike Thomas Gifstad har satt sitt preg på flere langløp de siste årene. Han gikk 40 minutter alene i brudd i Marcialonga og ble etterpå takket av renndirektøren («Slike bruddforsøk er det Ski Classics trenger!») og han tok den første spurtprisen i fjorårets Vasaloppet. Han håpet å gjøre sitt livs løp da, men gjorde det kanskje i dag i stedet?

-Følg med på Vasaloppet, Thomas kan finne på noe, 
 advarte pappa Tron dagen før.

De to var for øvrig de aller første som meldte seg inn som registrerte medlemmer i Team Sportsmanden nylig.

Men denne gangen gikk Thomas disiplinert og taktisk klokt, var hele tiden på halen av det store tetfeltet som lenge talte opp mot 50 løpere, men avanserte kraftig mot slutten og tok spurten i en sterk pulje noen minutter bak de aller beste, til 24.plass.

Like bak fulgte langløpskanoner som Morten Eide Pedersen (vinner av forrige løp i Ski Classics), Anders Mølmen Høst (nr 3 i fjorårets Vasaloppet), Simen Østensen og Øystein Pettersen ( nærmere presentasjoner av de to sistnevnte er unødvendig…)

Thomas spurter mot mål med nr 186. Til høyre er Anders Mølmen Høst og i venstre spor Morten Eide Pedersen og Simen Østensen. (Skjermdump)

Solide saker, selv om Thomas heller ikke nå var helt fornøyd:

Spurten satt bra, kun en taktisk bommert hindret meg ifra en plassering helt der oppe. Men utrolig gøy at kroppen endelig fungerer igjen og totalt sett veldig fornøyd med en 24.plass i Vasaloppet, skrev Thomas selv på sin facebookside.

Gratulerer med et knallsterkt løp, Thomas!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *