Asbjørn Kvernrød nytt medlem – leste Sportsmanden i sin ungdom!

Veldig hyggelig med nye medlemmer i Team Sportsmanden. Og litt ekstra stas at den siste nyinnmeldingen er fra en kar som faktisk husker – og leste – den gamle sportsavisen i sin ungdom!

Dermed kan vi ønske velkommen til Asbjørn Kvernrød, som med sine 75 år blir nestor og den til nå eldste i teamet. Men han er langt fra den minst aktive, snarere tvert i mot! For Asbjørn deltok på hele 43 konkurranser i fjor! Noen bedre?

– Jeg betrakter meg som ivrig friluftsmann og en habil mosjonsløper, alderen tatt i betraktning. I 2019 startet jeg med nummer på brystet 43 ganger, derav 19 halvmaratonløp. Figurerer på veteranlistene til Kondis i min årsklasse både på halvmaraton, 10 km og 5 km. Lever etter mottoet : «Your body is your castle. Take good care of it.»  For å leve opp til dette trener jeg løp og styrke 5 ganger i uken, forteller Asbjørn, som bor i Bergen.

Your body is your castle. Take good care of it!

–Hvorfor jeg ønsker å bli medlem av Sportsmanden ? Det er fordi navnet gir meg hyggelige assosiasjoner til en sportsavis med samme navn, som jeg leste ofte i ungdommen.

Hjertelig velkommen til Team Sportsmanden, Asbjørn!

Asbjørn Kvernrød etter Karmøy Maraton. Flere i Team Sportsmanden har løpt dette løpet, og vi har også Inger Johanne i arrangementskomiteen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *