Per-Christian kongen av Skeikampen!

Tok sin andre seier i motbakkeløpet Skeikampen Opp

Per-Christian vant også den første utgaven av Skeikampen Opp i tåkehavet i 2013. (Foto: Arrangøren)

Per-Christian Lysaker Torgersrud fortsetter sin strålende motbakkesesong.

Seier i Kantentesten i vår, der et kobbel med sterke langrennsløpere og skiskyttere ble satt ettertrykkelig på på plass, ble fulgt opp med 2.plass i Grefsenkollen Opp, seier og løyperekord i Mesnaelva Opp, fjerdeplass (og klasseseier) i NM-løypene i Kvasshovden Opp og seier igjen på hjemmebane i Lundehøgda Opp. Og lørdag 7.september tok Per-Christian sin andre seier i Skeikampen Opp – 2,8 km med hele 330 høydemeter til toppen av det karakteristiske fjellet.

Og det er ikke første gangen; Per-Christian vant første gang løpet ble arrangert for fem år siden, og ble toer i fjor bak suverene Sindre Buraas. Men ingen har mer enn to seire og en andreplass i Skeikampen Opp, så Team Sportsmandens motbakkesjef kan nå kalle seg Kongen av Skeikampen Opp.

Blid kar og en av Norges beste motbakkeløpere, helt uten stjernenykker; Per-Christian Torgersrud. Her fra en treningstur på Sjusjøen.

Selv toner Per-Christian ned sin egen prestasjon, seieren kom etter et sliteløp og uten den helt store flyten, forteller han, og var mer imponert over 16 år gamle Olaf Talmo på 2.plass.

Gratulerer uansett!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *