Marthe Katrine Myhre vant halvmaraton på ny løyperekord på sjette dag på rad med konkurranse!

Marthe Katrine Myhre løp for Team Sportsmanden og vant i suveren stil. (Foto: Frode Monsen)

Team Sportsmanden stilte med to kvinner og en mann under kultløpet Svaneke øl-maraton på Bornholm. Løpet gikk dagen etter at Etape Bornholm var avsluttet. Dette er et løp med svært lave skuldre, men i idylliske omgivelser like utenfor den koselige byen Svaneke. Man kan velge mellom 1, 2 eller 4 runder – eller kvartmaraton, halvmaraton eller full maraton.

Marthe Katrine Myhre og Hanne Wibe løp begge halvmaraton – og Marthe satt likegodt løyperekord for kvinner selv om hun bare var ute på en grei langtur. Frode Monsen nøyde seg med en runde og kvartmaraton, men rakk da også å ta noen bilder for å forevige litt av stemningen.

Her er noen flere glimt av Team Sportsmandens deltakere: 


Hanne Wibe koste seg blant åkrer og valmuer på sin halvmaraton, på sjette dag på rad med konkurranse.

HAHA! Avholdskvinnen som løp for både Team Sportsmanden og Idrett uten alkohol i fjorårets Holmenkollstafett, visste ikke helt om hun skulle ta imot premien for løyperekord, som selvsagt var en flaske med Svaneke øl… spesialdesignet med arrangørene SÅN-løberne på seidelet!
Spreke jenter i Team Sportsmanden etter seks konkurranser på like mange dager.
PINGLE: Teamcoach Frode følte presset fra damene, men nøyde seg med en runde ved Svaneke. Etterpå vanket det en litt utradisjonell «sportsdrikk» på deltakerne.

 

Les reportasjen fra Sportsmanden.no her. 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *