Nytt firkløver i Team Sportsmanden

Fire damer har meldt seg inn i Team Sportsmanden siden nyttår. Her er en kort presentasjon av de nye medlemmene:

Lene Kristiansen

Lene presenterer seg selv slik:

«Jeg er opprinnelig haldenser, har bodd store deler av voksenlivet i Sarpsborg, og nå har jeg havnet i Oslo. Er midt i de fine 40-åra, har en samboer og to voksne, utflytta barn.

I barne- og ungdomsårene danset jeg ballett. Det eneste jeg likte i gymtimen var da vi løp korte distanser som 60, 100 og 200 meter.

For 10 år siden begynte jeg så smått å jogge, og kjente da at jeg likte friheten joggeskoene ga meg! Gjennom de årene har det vært noen år med «mye» løping, og andre år hvor jeg ikke har hatt joggeskoa på beina. Det siste halve året har jeg igjen løpt. Og nå kjenner jeg at løping er en del av meg. 😊

Lene Kristiansen i farta. (Foto: Privat)

Har løpt Ecotrail Oslo 21 km et par ganger, vært med på Sentrumsløpet i Oslo, og et par andre milløp. Bortsett fra det består løpingen stort sett av musikk på ørene og en deilig stund i eget selskap. Gjerne på stier rundtomkring i Østmarka.

Jeg har fulgt med på nettsidene til Team Sprotsmanden lenge. Da jeg la ut på en langtur forrige helg tenkte jeg: «fy søren, det å skulle snøre på seg skoa flere ganger i uken, for så å løpe alene et par timer, det krever en viss grad av viljestyrke». (Legg til uker med smittevernsrestriksjoner og hjemmekontor, også alene 😊)

Nå er jeg en del av teamet og gleder meg til fellesskapsfølelse og løpeinspirasjon! Dere virker som en bra og glad gjeng der alle er inkludert. Selv sånne som meg; løper ikke fort, men jeg løper. Drømmen er å løpe mye og løpe langt! Akkurat nå må jeg trene mot Ecotrail Oslo 2021 slik at jeg holder tritt med min fire år yngre søster. 😊

Lene Kristiansen

Agnes Benediktsdottir

Årets første innmelding kom fra Agnes Benediktsdottir, løpeglad islending bosatt i Spydeberg.

Mannen Gunnar Jonsson har vært medlem i Team Sportsmanden ganske lenge allerede, så Agnes kjente sånn sett til teamet fra før. De er begge ivrige deltakere på diverse mosjonsløp rundt omkring på Østlandet, som på bildet under fra Krokskogen halvmaraton for et par år siden.

Agnes og Gunnar kan nå juble sammen i Team Sportsmanden! (Foto: Sportsmanden.no / Frode Monsen)


Sprek duo fra Sveio

De to siste nyinnmeldingene er Lene Amundsen Våge og Inger Åmodt, som begge bor i Sveio i Sunnhordland.
De er begge også aktive innen såkalte hinderløp (OCR) der man skal forsere en rekke hindre underveis, i tillegg til vanlige mosjonsløp.

Hjertelig velkommen til Team Sportsmanden alle fire!

 

Lene Amundsen Våge med medalje etter et av sine løp. (Foto: Fra Facebooksiden)
Inger Åmodt er også nyinnmeldt i Team Sportsmanden. (Foto: Fra Facebooksiden)

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *