Flere TS-medlemmer på NM-pallen

NM for veteraner innendørs ble arrangert i Nes Arena sist helg. Og selv om deltakelsen var laber, satt i hvert fall medlemmer av Team Sportsmanden sitt sterke preg på mesterskapet. Og raskest av samtlige på mesterkspets «kongedistanse» 3000m, var Runar Sannerud, med Roger Thompson som en god nummer tre! I tillegg ble det to bronsemedaljer hver til to andre som var med på fjorårets Holmenkollstafettlag; Steinar Lien og Asle Benoni. Snakk om å markere seg(!), selv om jo ingen har lov til å representere Team Sportsmanden i NM-sammenheng, og følgelig løp for sine respektive klubber…

-Blideste mannen på pallen etter å ha blitt norgesmester i 40-årsklassen på 3000m innendørs! Tid 9.50, etter verdens sakteste spurtduell og seier med 0,03 sekunder…. skrev Runar selv på sin Facebookside etterpå. Roger (t.h. på bronseplass) var ikke helt enig… (se under)

Roger gjorde mesteparten av drajobben underveis, men måtte nøye seg med bronsen. Men NM og baneløp ga mersmak også for «raske-Roger», som selv utdypet litt mer etterpå i Facebookgruppen vår: «Dette var min første deltagelse i en konkurranse på bane. Følte meg nesten som en seriøs idrettsutøver der vi løp rundt og rundt i etterhvert en kvartett av sterke løpere. Ifølge Runar så gikk ikke spurten veldig fort men, tro meg, det gjorde det! For min egen del var det lærerikt, kommer helt sikkert til å stille opp ved en senere anledning.»

Runar vant på 9.50,10, mens Roger løp på 9.51,70, begge i klasse M40-44.

Steinar Liens bronseløp i klasse M50-54 år var på 11.37,56. Steinar fikk også bronse på 800m på 2.51,43.

Asle Benoni holder hurtigheten ved like og løp 60m på raske 8,98 i klasse 60-64 år! Han løp også 200m på 29,08 uten å være helt fornøyd med det. Begge holdt til bronse.