Mor og sønn nyinnmeldt i Team Sportsmanden

Team Sportsmanden har fått to nye medlemmer. Mathias Hatlelid Melvold er med sine 13 år yngstemann i teamet, sammen med Haakon Heltzer Sørstad, mens moren Elin Hatlelid Olsen er født i 1983. De bor på Paradis i Bergen, og sammen var de på jakt etter en klubb for felles inspirasjon. Gledelig nok falt valget på Team Sportsmanden!

– Vi kom over Sportsmanden da vi i desperasjon søkte på nett etter noe vi enda ikke visste hva var, som kunne få opp motivasjonen hos begge. Nå satser vi på at dette er det etterlengtede sparket som trengs for å få oss i gang igjen.

De presenterer seg ellers på denne måten:

–Mor og sønn som begge er glade i å løpe. Har deltatt i diverse mosjonsløp siden 2014, for å holde formen på et akseptabelt nivå. Foretrekker nok aller helst Bergens fine fjell som lekeplass, men løp på asfalt er også moro. Vi fokuserer først og fremst på løpeglede og tempo er ikke bestandig så viktig. 
 
Vi snublet begge i koronarestriksjoner i mars i fjor, og landet farlig komfortabelt i sofakroken. Har hatt store vanskeligheter med å komme oss opp igjen herfra, når løp etter løp har blitt avlyst. Så om vi nå skal skissere et mål må det være å komme i gang med regelmessig trening igjen. 
Mor og sønn. Elin Hatlelid Olsen og Mathias Hatlelid Melvold har meldt seg inn i Team Sportsmanden.
 Velkommen skal dere være! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *