Bli kjent med medlemmene

På denne siden skal vi bli litt bedre kjent med teamets medlemmer. Nye eller gamle, her vil vi med uregelmessige mellomrom presentere medlemmer i Team Sportsmanden. 😀

Vi starter med den sist innmeldte;

Ragnar Helge Jacobsen

Ekstra gøy at Ragnar ikke kjente noen fra før, men selv «fant veien» til Team Sportsmanden. Her er hans egen hyggelige introduksjonshilsen ved innmeldingen;

«Hei, Jeg ønsker å melde meg inn i Team Sportsmanden, for å kunne delta i et felleskap rundt løping, utveksle erfaringer, treningsråd etc, og eventuelt delta på enkelte treninger, arrangement/løp når naturlig. Jeg har alltid løpt en del, men særlig de siste årene hvor jeg også har deltatt i løp, særlig maraton, både hel og halv. Beste så langt på maraton er 3.08.10 i Valencia i november 2017, og 1.25.34 på Gøteborgsvarvet i mai i år.»

Begrunnelsen til Ragnar er midt i smørøyet av det Team Sportsmanden ønsker å stå for; å skape et fellesskap og å motivere hverandre. Team Sportsmanden er for både menn og kvinner i alle aldre, uavhengig av nivå – om man er aktiv, erfaren mosjonist eller nybegynner.

Ragnar har sendt dette bildet fra Holmestrand Maraton i april.

Ragner er for øvrig fra Røa, og på oppfordring utdypet han litt mer om seg selv:

«Jeg kjenner ingen andre (tror jeg) som er med i teamet, men det har dukket opp både i media og særlig på resultatlister i løp jeg har vært med på, og nå i det siste på Facebook i ulike sammenhenger. Ble derfor nysgjerrig, og så at profilen passet bra til meg som mosjonist med ikke for mye tid til overs, men nok til å trene innimellom jobb og barnas aktiviteter. Har blitt kjent med en del løpere i tiden jeg har vært mer aktiv løper, men morsomt å ha en tilknytning. Er medlem av Røa IL, men de har ingen løpegruppe. Der er det mest ski og fotball.»

Ragner H. Jacobsen er 51 år, bor og trener på Røa, har kone og tre barn;

«Jeg drev med friidrett mellomdistanse i ungdommen på Nøtterøy, og mener at jeg fortsatt drar nytte av det i løpingen min nå, både med tanke på utholdenhet og ikke minst løpeteknikk. Har løpt jevnt og trutt siden den gang, men særlig de to siste årene har jeg blitt ivrig etter å ha blitt utfordret av en nabo til å løpe Stockholm marathon for 2 år siden. Det ga mersmak, og jeg har nå gjennomført 6 maraton, inkludert Bislett 50km, med stort sett forbedrede tider for hver gang. Og denne trenden ønsker jeg å fortsette, nå i første omgang i Berlin i september i år hvor målet er å komme inn under 3 timer.

Hovedgrunnen til at jeg løper så mye er dels for å holde meg i god form, dvs hindre forfall. Men ikke minst løper jeg mye fordi jeg kan, trives godt med å løpe ute i natur, enten alene eller sammen med andre, og merke at kondisjonen ikke er til hinder for gode opplevelser. Deltagelse og gode tider i løp er ren bonus, eller rosinen i pølsa som det også heter.»

Ragnar i Stockholm Marathon 2.juni i år. Tiden i varmen ble 3.27.45. 

Velkommen til Team Sportsmanden!