Team Sportsmanden i hundre!

Med enda to innmeldinger er vi nå 100 medlemmer!

Team Sportsmanden har fått hele ni nye medlemmer på de drøye tre første ukene av 2019 – hvorav fem kvinner og fire menn. Veldig gledelig!

Medlem nummer 99 Gaute Løge Pedersen er for så vidt ingen nykommer, han har representert Team Sportsmanden flere ganger både i Sentrumsløpet, Oslo Maraton og Birken – både løpet og rennet – og er nå endelig blitt ordentlig medlem. ?

– Jeg satser på en bra løpesesong, men har bestemt meg for å kutte ut konkurransene på ski, sier Gaute, som er en allsidig kar som også gleder seg til mange trugeturer i vinter. Gaute er også en ivrig samler av 2000m-topper i Norge og langt høyere fjelltopper i utlandet, og var nylig på trekking i Nepal.

Gaute Løge Pedersen i konsentrert og fin stil i Oslo Maraton i fjor, der han løp full maraton på gode 3.21.50.

Litt senere på dagen tikket så enda en innmelding inn. Elin Sophie Ones fikk dermed «æren» av å bli medlem nummer 100 i Team Sportsmanden!

Elin er en ivrig deltaker i Follotrimmen og har også løpt flere maraton og noen ultraløp. Sammen med venninnen og teammedlem Hege Bakken, har de to også akkurat meldt seg på Sportsmandens tur til Berlin Marathon i september. Her har vi plass til flere, så det er bare å kjenne sin besøkelsestid for de som vil oppleve et at verdens beste maratonløp. Denne turen er jo åpen for alle, men det er ekstra hyggelig om vi blir flere fra Team Sportsmanden, og medlemmene får også en liten rabatt.

Mer info og påmelding til Berlin Marathon her.

Elin Ones i aksjon i Follotrimmen i fjor.

I tillegg til de to nevnte har i tur og orden Pål Hallvard Virik, Sverre Jensen, Solveig Stranden, Einar Hagemann, Nina Visjø Veby, Tonje Lund og Kirsti Omberg allerede meldt seg inn siden nyttår.

Veldig moro og hjertelig velkommen alle sammen!

Er det flere som vil melde seg inn i Team Sportsmanden, så kan det gjøres her.

Her er hele medlemslisten – «Wall of fame»

?

(Foto: Frode Monsen og Trond T. Hansen)

 

 

Bli kjent med medlemmene: Sverre Jensen

7.januar i år tikket det inn en hyggelig melding fra Sverre Jensen.
– Jeg vil gjerne registrere meg som medlem i Team Sportsmanden.

Sverre ble dermed medlem nummer 93 i det som vi kaller Norges kuleste lag. Men hvem er så Sverre Jensen?

Sverre bor i Moss og jobber for Dustin Norway. Han er født i 1974 og er 44 år gammel.
Her forteller han litt mer om sin bakgrunn som løper:

– Sånn kort oppsummert så begynte jeg å løpe «aktivt» med litt struktur og plan for ca. 18 måneder siden. Ble umiddelbart veldig dedikert og har stor glede av å kunne løpe ( helst langt) ?. Prøver å få blitt med i de fleste lokale løp i Moss og omegn, som f.eks Mossekarusellen, Christian Frederik-løpet, 3Toppsløpet på Jeløya, samt noen større løp som Oslo Maraton og Ecotrail i løpet av året.

– Planen og ønsket videre er å kunne satse på maraton-distansen og etter hvert prøve meg på ultra – og målsetningen er hele tiden å forbedre meg både teknisk og tidsmessig. Har ikke satt noen spesifikke måltall, men finner det selvfølgelig veldig motiverende å kunne se at sluttiden jevnlig blir bedre…. Det være seg på alle distanser!

Veldig kult også at Sverre ikke kjente noen fra før i Team Sportsmanden, men at han «fant frem» på egenhånd og følte at dette var tingen for han:

Jeg har ikke vært i andre klubber på lenge og kom over Team Sportsmanden via resultatlister/media, og så fort at dette var min inngang til et felleskap, og det å kunne representere en klubb uavhengig av nivå og form. ?

Veldig moro – og nettopp det som er mye av intensjonen med Team Sportsmanden!

Velkommen i klubben, Sverre!

MARATONLØPER: Sverre er allerede en meget bra maratonløper. I Oslo Maraton i fjor løp han på 3.15.32 etter et ganske jevnt løp der han passerte halvveis på 1.35.25. (Foto: Privat)

 

Nytt år med ny og eksklusiv Facebookgruppe

Ved inngangen til et nytt år gjøres enkelte endringer.

Det etableres en ny Facebookgruppe for Team Sportsmanden som kun vil være åpen for de aktive medlemmene av Team Sportsmanden, samt eventuelle støttespillere og ambassadører. Formålet med dette er også at det skal skape enda mer samhold og lagfølelse innad i Team Sportsmanden og klarere linjer utad. Foruten en ny og egen Facebookgruppe, vil Team Sportsmandens medlemmer fortsatt få tilgang til teamtøy, samt noen gratis eller rabatterte startkontingenter, rabatter hos samarbeidspartnere og i enkelte arrangementer, egne tiltak og uhøytidelige konkurranser innad i gruppen – og  fremfor alt være med i «Norges kuleste lag». Det skal bli MINST like gøy som det har vært å være medlem i Team Sportsmanden fremover – og nye medlemmer er også hjertelig velkommen!

Samtidig gjøres den tidligere store Facebookgruppen til Team Sportsmanden om til en bred gruppe – et motivasjons- og diskusjonsforum med basis i Sportsmandens leserkrets. Intensjonen med gruppen er fortsatt å skape og videreutvikle en heiekultur der gruppemedlemmene kan bidra med gjensidig inspirasjon, der man også kan diskutere alt man ønsker innenfor trening, løping, langrenn, triatlon og annen kondisjonsidrett. Denne gruppen må gjerne bli mye større, og er altså for ALLE som er interessert i løping og trening generelt. Målet er at det skal bli Norges beste motivasjons- og diskusjonsforum innenfor feltet. Men gruppen «frigjøres» altså fra Team Sportsmanden.

Du kan lese hele bakgrunnen for endringene her.

Vel møtt til nye utfordringer og enda mer moro i 2019!