Endelig er de nye trøyene her!

Vi har nå fått rykende ferske trøyer fra England. Fargen er enda litt mer over i turkis og designet er noe endret, men vi håper årets versjon faller i like god smak som forgjengeren. 😀 Trøyene er både i t-skjorte og som singlet av meget god kvalitet fra VX-3 med sublimert logo, og kan bestilles via post@sportsmanden.no

Vi har størrelsene Small, Medium, Large og X-Large for menn og X-Small, Small, Medium og Large for kvinner.

Trøyene kan enten hentes på Sofiemyr, eller vi sender de hjem til deg – porto kommer da i tillegg.

Vi vil også prøve å få til et par arrangementer der trøyer kan kjøpes/hentes, eventuelt i forbindelse med løp.

t-shirt forfra
t-shirt bakfra

PRIS t-skjorter: Veil. kr 550,- Medlemspris kr 495,-

 

Singlet forfra
Singlet bakfra

PRIS singlets: Veil. kr 500,- Medlemspris kr 450,-

 

Husk også vår egen Sportsmanden-kolleksjon på Follo Sport – og hele 20 % på løpesko i butikken!

Vi minner samtidig om Sportsmanden sin kleskolleksjon på Follo Sport. Disse bestilles direkte via Follosport.no og kan enten hentes i butikken på Sofiemyr eller sendes hjem til deg (frakt tilkommer). Aktive, betalende medlemmer får 10 % rabatt på alle prisene på Sportsmanden-kolleksjon vår på Follo Sport.

Aktive medlemmer får også 10 % på alle andre produkter i hele butikken, samt hele 20 % på løpesko i Follo Sport!

Så skal du ha deg nye løpesko, bør du benytte deg av dette supertilbudet fra Erik Eek og hans hyggelige gjeng i Follo Sport!

Helt sett
Løpejakker med avtagbar hette

 

Jakke og vest med hull til øretelefonledning.
Lett løpevest med refleks-logo på ryggen

 

 

Logo på bryst i refleks
Logo på tights i refleks

 

Kort tights
Lang tights

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Smekker
Jakke i fuskedun

 

Avtagbar hette
Nytt er logo i refleks sølv også her
SPESIALTILBUD: Husk også at du får hele 20 % RABATT på alle løpesko i Follo Sport hvis du er aktivt medlem i Team Sportsmanden! (Foto: Erik Eek, Follo Sport)

 

Det lønner seg å være med i Team Sportsmanden!

Sportsmanden med mange rabatterte løpstilbud

Det er fortsatt mange løp å velge i om dagen, før aktivitetsnivået gjerne dabber litt av i fellesferietiden. Sportsmanden har nå flere rabatterte startplasser både i Krokskogen Halvmaraton, Stomperudløpet og Unionsmarathon. Og i Sportsmandens Sommerkarusell kan du løpe når du selv vil!

Krokskogen Halvmaraton arrangeres lørdag 30.juni. Det er et flott løp i området rundt vakre Damtjern på Ringerike. Løpet er ikke av de letteste med en ganske kupert løypeprofil, men desto flottere. Det går hovedsakelig på grusveier og litt på kjerrevei eller sti. (Forsidebildet er fra fjorårets løp, fotograf: Hans Edgar Rakeie)

Stomperudløpet er et nytt løp som så dagens lys i fjor, men da som et høstløp. I år går det lørdag 30.juni – altså samme dag som Krokskogen Halvmaraton – så her har man virkelig to godbiter å velge mellom i Østlandsområdet. Stomperudløpet er et terrengløp over vel 16km med start og mål fra Lørenfallet Idrettsplass i Sørum i Akershus.

Unionsmarathon arrangeres lørdagen etterpå – 7.juli i – Østfold, nesten på svenskegrensen. Som navnet tilsier er dette et løp som også går innom Sverige, med start og mål ved idylliske Rømskog. Her kan man velge mellom distansene maraton, halvmaraton og 10 km.

Sportsmanden har fått noen gratisplasser og mange starter til halv pris i disse tre flotte løpene. Mer om dette i Team Sportsmanden sin Facebookgruppe – eller du kan følge med på Instagramkontoen @sportsmand1

Vi minner også om Sportsmandens Sommerkarusell som startet 1.juni og som varer helt til 31.august.
Løp når du vil og hvor du vil i sommer og hold formen ved like også når sommerstillheten senker seg en smule på arrangørfronten i løps-Norge i fellesferietiden om noen uker.

Vi slår også et slag for Team Ronny og Jan Billy´s Jubileumsmaraton i Kråkstad 14.juli, der driftige Jan Billy Aas løper sitt maraton nummer 100, samtidig som kompisen Ronny Kristiansen jubilerer med sitt 50.maraton! Mer info og link til påmelding HER.

PÅ TOKT I GRENSELAND: Roar Tomter underveis i fjorårets Unionsmarathon.(Foto: Bjørn Hytjanstorp)


Trenger du litt ekstra energi
i sommer og forbedret restitusjon, anbefales også kosttilskuddet Lactoferrin Gold 1.8. Gjør som mange kjente elitemosjonister og se om «det funker for deg». Du kan se hvilke supermosjonister og hvilken landslagsløper som bruker det – og eventuelt selv bestille produktet HER eller via annonsen i høyre kolonne.

 

Sportsmanden.no

Birkebeinerløpet i tropevarme

Årets Birkebeinerløp var litt av en kontrast til fjorårets gjørmeløp. I år var det tørt og fint – og VARMT! Opp mot 30 grader faktisk, så utslagene ble også store. Noen liker varme, andre er mer glad i kaldere forhold. Det var uansett en stor og flott gjeng som representerte Team Sportsmanden i HalvBirken, Birkebeinerløpet, Birken Fjellmaraton og UltraBirken i år! Fantastisk innsats av alle – og med Per Christian Lysaker Torgersud sin fantastiske 7.plass totalt som prikken over i-en rent sportslig!

Sportsmanden har skrevet en større reportasje med Alt om den flotte og svært varme Løpsfestivalen – der det også står følgende om vår bestemann:

Team Sportsmandens Per-Christian Torgersud imponerte!

Beste norske løper var Per Kristian Nygård på fjerdeplass, fjorårsvinneren på halvmaraton i Drammen og vinterens overraskelsesmann med langrenns-sølv på 15km i NM, foran fjorårsvinner Senay Fissehatsion. Så fulgte fem norske løpere på rekke og rad; Eivind Flugstad Østberg, Per-Christian Torgersud, Anders Gløersen, Morten Eide Pedersen og John Christian Deighan Hanssen fylte opp topp 10-listen.

Vi må nesten få lov å trekke frem Team Sportsmandens Per-Christian Torgersud her, som også vant klasse M40-44 år med vel 6  minutters margin etter et imponerende løp.

Per-Christian Torgersud bråbestemte seg kvelden før og slo til med løypepers og knallsterk 7.plass totalt. Øystein Pettersen (startnr 178) fikk solid stryk. «Jeg ble litt for ivrig i starten, så ble straffa for det. Var samtidig årets første hardøkt løp, forteller Pettersen.

-Jeg har ikke vært med på Birkebeinerløpet på 3 år, så det var et lite comeback og pers med nesten 2 minutter, forteller Per-Christian selv til Sportsmanden.

Men starten satt langt inne etter en litt tung periode og Torgersrud bestemte seg faktisk ikke for å delta før i 21-tiden kvelden før! Men han angrer ikke:

-Jeg har ikke hatt noen god følelse i beina i hele vår, men på lørdag var det heldigvis årets klart beste bein. Som vanlig var jeg litt for langt bak ut fra start, så jeg måtte jage hele veien, og det ble i realiteten et sololøp fra start i til mål. Løp jevnt hardt til passering av Sjøsetervegen, og fra der forsøkte jeg å øke farta. Det responderte heldigvis godt i beina selv om jeg begynte å kjenne varmen godt etter 45 minutters løping. Fra Kroken til Maihaugen ble jeg litt reservert, ettersom jeg sliter litt i teknisk terreng nedover. Beina var derfor ikke så gode de siste 2 kilometerne, men jeg klarte likevel å pushe det jeg hadde inn til mål. Løpet ble derfor en stor opptur etter en tung vår/forsommer, så jeg håper jeg klarer å bevare den formen her til noen motbakkeløp resten av sesongen, forteller den sterke motbakkeløperen, som løp opp til Besserud for Team Sportsmanden i Holmenkollstafetten i år.

– – –

Her er et eget album med mange flere bilder av mer eller mindre slitne løpere fra teamet på en fantastisk dag og løpsfest i Birken-land:

Team Sportsmanden i Birken Løpsfestival 2018

Morten Vestvik i mylderet av birkebeinere ut fra start.
RESULTATENE til Team Sportsmanden i Birkebeinerløpet. I tillegg løp Kenneth Dæhlen UltraBirken, Tom Erik Aasen Birken Fjellmaraton og Inger Johanne Klokset og Bjørn Egil Nordseth løp HalvBirken, til hhv. 2.plass og 3.plass i klassen!

 

 

Glimt fra Fjellmaraton

Det ble litt av en helg under årets Fjellmaraton på Beitostølen, i strålende sommervær. I tillegg til at Nils Hjelle løp sitt maraton nummer 2900 (egen sak), var det flere andre fra Team Sportsmanden som også var i aksjon. Her er noen bilder i vilkårlig rekkefølge, som viser litt av stemningen.

Bjørn Egil Nordseth ble andremann totalt på Miniton!
Gaute Løge Pedersen er akkurat kommet i mål etter Fjellbukken.
Pål Onsrud har storfint selskap på pallen av Anders Gløersen og Petter Skinstad etter Fjellbukken!
All grunn til å smile for Pål!
Tore Bjerkrheim jubler for to glass med godteri!!
Tore i samtale med den driftige og trivelige «løpsgeneralen» for Fjellmaraton, tidligere Norgesmester på distansen Tor Erik Nyquist, som allerede har ønsket Team Sportsmanden velkommen tilbake til neste års 40-års jubileum!
Det ble ny SEIER på halvmaraton til blide Marthe Katrine Myhre!
Stor JUBEL for hedersbevisningen for sine 200 maratonløp til Nils!
GLADE GUTTER: Trygve Fjeldheim på vei opp på pallen, til gjensidig gratulasjon av «Mr. Krokskogen Halvmaraton», Hans Edgar Rakeie.
Dagens gladeste?
Overraskende tur på pallen også for teamleder Frode etter sitt maratonløp, som inneholdt både doble gnagsår og enda flere fotostopp.
SkiLøpere og Team Sportsmanden i glad forening på Beitostølen. Helga Kringen og Mette Synnerstrøm løp også helmaraton og ble belønnet med pallplasser.
En topp helg!

Jubilerte med 200 maraton før fylte 50 år!

Team Sportsmandens Nils Hjelle ble behørig hedret og feiret i Fjellmaraton

Reportasje fra Sportsmanden, publisert 5.6.2018

Nils Hjelle er egentlig en beskjeden kar som ikke liker så mye oppstyr rundt egen person. Men når han selv hadde invitert til raus 50-års feiring i forbindelse med at han også jubilerte med sitt maraton nummer 200 – så måtte det selvsagt blir litt blest rundt hovedpersonen og hedersmannen fra Team Sportsmanden.

Og det hele kunne knapt vært bedre eller vakrere iscenesatt med strålende sol og en fantastisk ramme rundt løpet. Nils Hjelle jubilerte samme sted også med maraton nummer 50 og maraton nummer 100 – så det var selvsagt naturlig å også legge 200-løps jubileet til favorittløpet Fjellmaraton. 50 maraton nådde Hjelle som 40-åring, 100 maraton ble passert som 44-åring – så de siste 100 maratonløpene er altså løpt på bare 6 år – et snitt på 16,7 maratonløp i året!

HEDRET: Noe motvillig tok Nils Hjelle imot det store flagget som noen av gjestene hadde klart 100 meter før mål, mens andre fulgte etter med store plakater av hovedpersonen. (Foto: Privat)

Av meritter kan nevnes seier i Triple-Marathon i Tyskland, samt at den magiske 3-timers grensen, som Nils for ikke mange årene siden mente at nærmest var uoppnåelig, ble nådd i sitt maraton nummer 144! Siden har han underskredet grensen med god margin flere ganger. Så ordtaket om å aldri gi opp – eller øving gjør mester – passer også godt på siviløkonomen fra Oslo.

Sportsmandens redaktør hadde selv æren av å få delta både på maratonløpet og på feiringen etterpå, selv om han i selve løpet måtte slippe det lille følget som hadde planlagt å løpe sammen på grunn av gnagsår-problemer allerede tidlig på den fantastiske maratonferden. Men vi rakk å ta noen bilder før ultraløper Magnus Thorud overtok «foto-stafettpinnen». Og i mål ble det ny heder blant annet av «Mr. Maraton» Inge Asbjørn Haugen, mannen med flest maratonløp i Norgeshistorien – som overrakte Nils Hjelle sitt rykende ferske trofé for 200 maraton på vegne av Kondis under premieutdelingen.

Deretter var det bankett, middag og feiring av 50-årsdagen, men da lot vi kameraet ligge…

Her er noen glimt fra «signingsferden» over fjellet, av innkomsten og av hedringen etterpå. Først før start:

STARTNUMMER 200: Ved start på Besstrond traff Nils på teamkompis Trygve Fjeldheim, bosatt i Stockholm – som i stedet for å løpe Nordens største maratonløp i hjembyen samme dag, valgte å ta turen til Fjellmaraton. (Foto: Frode Monsen)
JUBILANTEN OG DEBUTANTEN: Unge Idar Engeset Bang hadde aldri løpt verken hel- eller halvmaraton før, og la like godt debuten til den tøffe traséen i Fjellmaraton. Han lyttet til gode råd fra jubilant Nils Hjelle før start ved Besstrond. Idar kom også fint fra debuten og ble belønnet med klasseseier i M20-22 år på 4.29.31. (Foto: Frode Monsen)

Underveis i «Fjelleventyret»

Vakre omgivelser like etter starten ved Besstrond. Nils har hyggelig selskap av kompis Magnus Thorud og av SkiLøpernes Mona Braathen. (Foto: Frode Monsen / Sportsmanden.no)
Kursen settes mot Valdresflya og Beitostølen i et aldeles praktfullt vær. (Foto: Frode Monsen)
Litt senere, i de heftige stigningene til Valdresflya. (Foto: Magnus Thorud)
Magnus Throrud og Nils Hjelle var ute på «kosetur» med 4 timer som skjema, og Magnus var utstyrt med både foto- og filmkamera. (Foto: Magnus Thorud)

Etter løpet ble det både intervju og heder

Nils var intetanende til at noen av gjestene hadde laget disse flotte plakatene, og stod klare med det store flagget like før mål. (Foto: Privat)
Selvsagt ble det også et intervju i målområdet etterpå.
Selveste Inge Asbjørn Haugen – som selv løp sitt maraton nummer 564 – overrakte Kondis sin flotte jubileums-vase under premieutdelingen etterpå. (Foto: Frode Monsen)
HEDERSMANN: Nils Hjelle fikk fortjent hyllest og flott vase som synlig bevis for at maraton nummer 200 var i boks! (Foto: Frode Monsen)

Se også hovedreportasjen:

Fantastisk flott i Fjellmaraton

Nils Hjelle er også skribent på Sportsmanden – du kan lese alle hans spennende rapporter fra inn- og utland – gjerne fra løp litt utenom det vanlige – her.

 

Ny side: Bli kjent med medlemmene – først ut er Ragnar H. Jacobsen

Vi har laget en ny side på hjemmesiden, der vi kan bli litt bedre kjent med Team Sportsmandens medlemmer. Her vil vi med uregelmessige mellomrom presentere nye eller gamle medlemmer i Team Sportsmanden.  ? Vi er nå over 80 medlemmer, spredt over store deler av landet, og langt fra alle kjenner hverandre.

«De siste skal bli de første», er det noe som heter, så vi starter presentasjonene med den sist innmeldte;

Ragnar Helge Jacobsen

Ragnar Helge Jacobsen mot mål i Stockholm Maraton 2,juni. Tiden i varmen ble 3.27.45.