Nytt tilbud: Sportsmanden kleskolleksjon!

Endelig er den klar, vår egen lille kleskolleksjon!

Det er en stor glede å informere om at Sportsmanden har inngått et samarbeid med Follo Sport og nå får en egen, eksklusiv liten serie med tøy. I første omgang kan vi tilby løpejakke, løpevest, tights i kort og lang variant, samt luer og vattert jakke. Mer vil komme etter hvert.

Løpejakkene er i henholdsvis oransje for menn (bildet) og rosa for kvinner.

Løpejakke – herre

Tøyet kan bestilles direkte via Follo Sport sin egen nettside og butikken sørger deretter for leveranse og utsendelse – eller de som har anledning og ønsker det kan selv hente varene i butikken på Sofiemyr. Du finner Follo Sport i Kongeveien 49 her.

For utsendelse påløper porto i henhold til Postens faste takster i tillegg til de oppgitte prisene.

Team Sportsmandens aktive medlemmer får 10 % rabatt på alle varene! Så her sparer du raskt inn den lille årskontingenten på kr 200. Medlemmer kan sende en mail til post@sportsmanden.no, så får du oppgitt rabattkode som brukes ved direktebestillingen.

Hele kolleksjonen kan sees og bestilles her!

(Du kan også gå direkte inn på Follosport.no og finner Sportsmanden som en egen klubb i menyen under Klubb og forbund.)

Løpevest – dame

Helt nytt er også at alt tøyet har Sportsmanden-logoer i sølvfarget refleks, både i lite format foran på brystet (se bildene) og i større format på ryggen (her kommer det bilder).

Veldig praktisk og sikkert også, så slipper du å ha egen refleks i tillegg.

Vi vil også med det første komme med en ny runde med løpetrøyer
(t-skjorter og singlets)!

Slik gikk det med Team Sportsmanden i Birken

Team Sportsmanden stilte med hele 13 løpere til start i Birkebeinerrennet og FredagsBirken i år. I tillegg var det enda flere medlemmer som var med, men som av ulike årsaker gikk for andre lag, eller rett og slett bare hadde glemt å melde seg på for Team Sportsmanden. 🙂

Her er listen over de som representerte teamet, samt bilder og omtale av noen flere birkebeinere og sportsmænd!

(mer…)

Team Sportsmanden stiller med 13 på start i Birken

For første gang er vi også representert i Eliteklassen

Det er hele 13 påmeldte fra Team Sportsmanden i Birkebeinerrennet i år, som for øvrig jubilerer med renn nummer 80. I fjor stilte vi med 7 menn og kvinner, men i år er det altså enda flere. 9 stiller i selve Birken på lørdag, mens Team Sportsmanden også er representert med 3 mann i FredagsBirken og to deltakere i SkøyteBirken. (Reportasjen er oppdatert)
(mer…)

Vi har fått 8 nye medlemmer hittil i år

Bare ett år etter at vi gjorde Team Sportsmanden til noe langt mer enn en Facebookgruppe, teller «Norges kuleste lag» nå hele 76 medlemmer!

Her er en liten oppdatering på medlemsfronten.

Bare siden nyttår har det kommet åtte nye navn på «Wall of fame» 😀

(mer…)