Vi kårer Årets utøver i Team Sportsmanden

… Og de nominerte er …

(mer…)

Carl Fredrik Hagen bikket 500km i uke 50

Om det ikke akkurat er høysesong for løping, gjelder det i enda større grad for sykling. Men for toppsyklist Carl Fredrik Hagen er det ikke snakk om å ta det rolig eller å hvile for lenge. Sist uke bikket klatre-eksperten fra Joker Icopal Pro cycling 500 km og over 4.000 høydemeter på sykkelsetet.
(mer…)

Hvem løp lengst og klatret mest i løpegruppen vår på Strava sist uke?

Det trenes skikkelig bra selv om vi skriver midten av desember og det nærmer seg jul med stormskritt. Eller kanskje vi skal si med løpeskritt. For midt i julestria var det hele 12 stykker – 10 menn og 2 kvinner – som passerte 100 løpte km i forrige uke (uke 50). Aller lengst løp Olger Pedersen fra Hareid med 162,5km, foran Tom Erik Halvorsen fra Sandnes og Morten Vestvik fra Haugesund.

På 6. og 8.plass kom Janicke Bråthe og Marit Aamdal, de to lengstløpene kvinnene forrige uke.
(mer…)

Suksess for Sportsmandens tre jubileumsløp!

Sportsmanden arrangerte sitt første ordentlige løp med Jubileums 5-ern i Ski søndag 10.desember, med en rekke medlemmer fra Team Sportsmanden på startstreken. Samtidig gikk en egen jubileums 5-er av stabelen i Haugesund. Og i over en måned har man kunne delta i Sportsmandens virtuelle jubileums 5-er!

«Perse-Roger»!

Roger Thompson  med årets femte pers!

Best av medlemmene i jubileumsløpet i Ski var Roger Thompson, som har hatt litt av en sesong. På den kontrollmålte og raske 5 kilometeren satt han årets femte pers!

(mer…)

Morten Gammelsæter tilbake på nysporet – og vinnersporet

Vant klassen i motbakkeløp i Vinterkarusellen på Romerike

Friskusen Morten Gammelsæter var svært ivrig på løpsfronten for noen år siden, blant annet med maraton på 2.42 fra Roma. Men flytting, familieforøkelse etc har gitt mindre tid til trening og konkurransene har vært sparsomme de siste årene. Entusiasmen er imidlertid fortsatt til stede og vi ante at Morten hadde noe på gang og litt skumle hensikter med sitt gryende comeback under trening på Bislett nylig.  Lørdag var det duell mot kompis Steinar Lien, som det var på samme sted for tre år siden…

Og bekreftelsen kom et par dager senere, da Morten «tyvstartet» med å debuterte i klasse 50-54 år med like godt å vinne klassen i det  3km lange motbakkeløpet fra Løvenstad i Akershus som utgjør det tredje løpet i Vinterkarusellen på Romerike.

Og ikke nok med det, Morten vant også «prestisjeduellen» mot Steinar som oppladning til guttas whiskeyklubb senere samme kveld! 🙂

Morten med nyvunnet motivasjon i ny, fin Sportsmanden-jakke. Neida, han trente ikke med den ikke på Bislett!…

 

Uansett godt å se deg tilbake i manesjen, Morten! Hva gjelder Steinar, så konkurrerer han fortsatt mer enn de aller fleste, også som nå når han egentlig er i «off-season». Steinar er ikke en av de som kun tar på seg startnummer når han er i storform, så «nederlaget» mot Morten tar han nok med stor fatning.

DUELLEN – DA OG NÅ:

Morten i samme løype i 2014: Tiden ble 10.01. I år kunne han notere 10.33.
Steinar i samme løype i 2014. Tiden ble 10.16. I år ble det 10.44. Avstanden til Morten var altså knappet inn fra 15 sekunder til 11 sekunder på 3 år…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Jeg starter neste sesong med Sportsmandens Jubileums 5-er, forteller Steinar.

Det er bare for flere å følge det eksempelet!

Du kan melde deg på Jubileums 5-ern i Ski her. 

Eller du kan fortsatt bli med på vår «virtuelle» 5km-konkurranse, der du løper din egen 5km der du er, tar selv tid og måler distanse og sender inn resultatet. Påmelding til det kan gjøres her. 

Mer om både dette og annet i egen Facebookgruppe for Sportsmandens Jubileumsløp her.

Resultater fra motbakkeløpet her.