Team Sportsmanden markerte seg i vakre Krokskogen

En blid «teamleder» i dobbelt forstand, med en nydelig dag og hele 10 representanter for Team Sportsmanden på startstreken.

(mer…)

Per-Christian imponerte med seier og løyperekord!

Hvilken debut for Team Sportsmanden!

Per-Christian Lysaker Torgersrud imponerer. Ikke bare vant han det tøffe motbakkeløpet Mesnaelva Opp ved Lillehammer. Han forbedret like godt den tidligere løyperekorden, satt av en så sterk løper som Gishe Abdi Wako i 2013, med 2,7 sekunder. Den nye løyperekorden i det 4 km lange løpet med 360 høydemetere lyder på 18.33,9 og tilhører Per-Christian fra Team Sportsmanden! Og ikke nok med det; for løpet praktiserer puljestarter utfra aldersgrupper, noe som medførte at 38 år gamle Torgersrud måtte starte i pulje 2 og dermed måtte passere en rekke løpere på delvis trange stier.

Gratulerer til Per-Christian Lysaker Torgersrud og Bente Størmer Steira, som vant den 10.utgaven av Mesnaelva Opp. (Foto: Arrangørens hjemmeside)

(mer…)

Team Sportsmanden markerte seg i fuktig Birken!

Fantastisk innsats i tidenes tøffeste Birkebeiner-løpshelg!

Vi starter med toppen – både på resultatlistene og ut fra løpt distanse – med seier i UltraBirken og 2.plass i Birken Fjellmaraton til TS-medlemmer! Og i hovedløpet stilte Team Sportsmanden med hele 14 menn og kvinner!

Vått, grått og flott! Espen Waage Skjeflo i Ultrabirken. (Foto: Sportograf.com / Espen sin Facebookside)

(mer…)

Pål Oraug ny sterk løper i Team Sportsmanden

Pål Oraug er en sterk løper som er best på de litt lengre distansene. Han ble for eksempel tredjemann i Fredrikstadløpet i vår og i sin maratondebut i fjor vant han like godt UnionsmarathonVår løpende Østfold-reporter Roar Tomter skrev da følgende i sin reportasje på Sportsmanden:

Pål Oraug er en relativt fersk løper, men har allerede rukket å gjøre seg bemerket i Østfold. Han har kun holdt på med løping i to år, men har allerede rukket å løpe på sterke 1.13 på Fredrikstad halvmaraton. I tillegg vant han også Glommaløpet tidligere i år.

Tommel opp for Pål Oraug fra Sarpsborg, som er nytt medlem i Team Sportsmanden.

 

Senest forrige helg var det kun Erlend Hokholt som var raskere enn Pål i Oppegårdmila, der han var fire små sekunder foran Thomas Gifstad i mål.

Pål vil også representere klubben sin Sarpsborg IL.

Vi ønsker Pål Oraug velkommen i teamet!

Pål Oraug under Fredrikstadløpet i vår, som ble gjort unna på sterke 1.14.16. I fjor gikk det enda fortere.

 

Pål i aksjon forrige helg i Oppegårdmila, der han ble nr 2.