Da har vi passert 40 medlemmer!

Her er dagens tre velkjente nykommere

Tre mann meldte seg inn som aktive medlemmer i Team Sportsmanden i dag.
Ikke helt ukjente noen av dem, men desto gledeligere er det å kunne ønske denne blide trioen velkommen i klubben:
(mer…)

Løp Nordmarka Halvmaraton til under halv pris!

Bli med på et vakkert løp med fantastisk atmosfære

(mer…)

Tore på sporet av enda flere Birken-merker!

Superbirkebeineren fra Høland har 66 merker på 66 starter!

Tore Bjerkrheim er ikke helt som alle andre. Han er ihuga Birken-fan på flere måter, med Birken-logo tatovert på sin høyre skulder og en sønn som heter Birk. Men også i idretts-sporet er det få eller ingen ved siden av den hyperaktive karen fra Løken i Høland, som for lengst har gjort hallingdøl av seg og bosatt seg i Nesbyen med familien. I hvert fall ikke i Birken-sammenheng.

Tore med stor pokal og omtale på Birkebeiner.no i fjor. (Foto: Privat)

(mer…)

Team Sportsmanden i Birken

Birkebeinerrennene gikk av stabelen i helgen, med en fin kontingent fra Team Sportsmanden på startstreken.

Reportasjen er oppdatert med deltakernes egne beskrivelser nederst! 🙂

De tøffeste forholdene hadde nok Arvid under FredagsBirken – da blåste det skikkelig friskt fra Midtfjellet.

(mer…)

Allsidig debutant i Birkebeinertrippelen

Mads Berge gleder seg til debuten for Team Sportsmanden

Sportsmanden tilbød for noen uker siden i samarbeid med arrangøren en gratis plass i Birkebeinertrippelen i år for et av medlemmene i Team Sportsmanden!  Vinneren er en allsidig kar som elsker idrett og friluftsliv, liker å konkurrere, alltid gir alt, men som likevel aldri har deltatt i Birken. Derfor passet det  perfekt når sjansen nå bød seg.

Her er en liten presentasjon av 27 år gamle Mads Berge fra Kråkstad utenfor Ski.

(mer…)

Flere TS-medlemmer på NM-pallen

NM for veteraner innendørs ble arrangert i Nes Arena sist helg. Og selv om deltakelsen var laber, satt i hvert fall medlemmer av Team Sportsmanden sitt sterke preg på mesterskapet. Og raskest av samtlige på mesterkspets «kongedistanse» 3000m, var Runar Sannerud, med Roger Thompson som en god nummer tre! I tillegg ble det to bronsemedaljer hver til to andre som var med på fjorårets Holmenkollstafettlag; Steinar Lien og Asle Benoni. Snakk om å markere seg(!), selv om jo ingen har lov til å representere Team Sportsmanden i NM-sammenheng, og følgelig løp for sine respektive klubber…

-Blideste mannen på pallen etter å ha blitt norgesmester i 40-årsklassen på 3000m innendørs! Tid 9.50, etter verdens sakteste spurtduell og seier med 0,03 sekunder…. skrev Runar selv på sin Facebookside etterpå. Roger (t.h. på bronseplass) var ikke helt enig… (se under)

(mer…)

Vinner av Birkebeinertrippelen er trukket…

For et par uker siden åpnet vi for at man kan bli aktivt medlem av Team Sportsmanden. Blant de som meldte seg inn før 1.mars, vanket det fine premier, der hovedpremien var ikke mindre enn en sponset deltakelse i Birkebeinertrippelen 2017!

Birkebeinerrennet er et flott skue!

 

Og vinneren ble…..

(mer…)

Sterk innsats av Thomas Gifstad i Vasaloppet

Thomas Gifstad med kjempeinnsats og 24.plass i Vasaloppet. (Foto: Fra Facebooksiden)

Fargerike Thomas Gifstad har satt sitt preg på flere langløp de siste årene. Han gikk 40 minutter alene i brudd i Marcialonga og ble etterpå takket av renndirektøren («Slike bruddforsøk er det Ski Classics trenger!») og han tok den første spurtprisen i fjorårets Vasaloppet. Han håpet å gjøre sitt livs løp da, men gjorde det kanskje i dag i stedet?
(mer…)