Marthe Katrine Myhre vant halvmaraton på ny løyperekord på sjette dag på rad med konkurranse!

Marthe Katrine Myhre løp for Team Sportsmanden og vant i suveren stil. (Foto: Frode Monsen)

Team Sportsmanden stilte med to kvinner og en mann under kultløpet Svaneke øl-maraton på Bornholm. Løpet gikk dagen etter at Etape Bornholm var avsluttet. Dette er et løp med svært lave skuldre, men i idylliske omgivelser like utenfor den koselige byen Svaneke. Man kan velge mellom 1, 2 eller 4 runder – eller kvartmaraton, halvmaraton eller full maraton.

Marthe Katrine Myhre og Hanne Wibe løp begge halvmaraton – og Marthe satt likegodt løyperekord for kvinner selv om hun bare var ute på en grei langtur. Frode Monsen nøyde seg med en runde og kvartmaraton, men rakk da også å ta noen bilder for å forevige litt av stemningen.

Her er noen flere glimt av Team Sportsmandens deltakere: 


Hanne Wibe koste seg blant åkrer og valmuer på sin halvmaraton, på sjette dag på rad med konkurranse.

HAHA! Avholdskvinnen som løp for både Team Sportsmanden og Idrett uten alkohol i fjorårets Holmenkollstafett, visste ikke helt om hun skulle ta imot premien for løyperekord, som selvsagt var en flaske med Svaneke øl… spesialdesignet med arrangørene SÅN-løberne på seidelet!
Spreke jenter i Team Sportsmanden etter seks konkurranser på like mange dager.
PINGLE: Teamcoach Frode følte presset fra damene, men nøyde seg med en runde ved Svaneke. Etterpå vanket det en litt utradisjonell «sportsdrikk» på deltakerne.

 

Les reportasjen fra Sportsmanden.no her. 

 

Annonse / samarbeidspartner:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *