Fantastisk innsats av våre fem superbirkebeinere!

Fem særdeles spreke medlemmer i Team Sportsmanden stilte til start i Birkebeinerrittet lørdag 25.august. Og alle fullførte samtidig Birkebeinertrippelen – attpåtil som superbirkebeinere (merket i alle tre grenene)! Og ikke nok med det, både Tore Bjerkrheim og Vidar Ellefsen vant sine klasser i Trippelen!! 

Annonser
Bli med til Berlin Marathon siste helgen i september 2019!

«Mr.Birken» Tore Bjerkrheim tok vel sitt merke nummer 71 (!!?) på like mange forsøk, og ble altså også superbirkebeiner for 20.gang, som en av svært få! Tore har nemlig deltatt i samtlige år trippelkonkurransen har eksistert, fra det første Birkebeinerløpet i 1999. Tore vant klasse M55-59 år med over 17 minutter på totaltiden 7.47.23 etter å ha syklet rittet på 3.03.07.

Tore Bjerkrheim er en særdeles aktiv og særdeles hyggelig fyr. Her er han på et lite sykkelbesøk under Bornholm-oppholdet vårt i fjor, mellom alle løpeøktene.

Tore hadde også bestetiden av våre sammenlagt i Trippelen, like foran Mads Berge, som fikk totaltiden 7.49.09! Det hold til en sterk 10.plass i klasse M25-29 år etter å ha syklet rittet på 3.05.31. Mads debuterte i alle tre grenene i fjor da han vant start i Birkebeinertrippelen for Team Sportsmanden. Siden har han hatt fremgang i hver eneste konkurranse.

– Målet var å forbedre tiden fra i fjor med 20 minutter, og det ble en forbedring på 34 minutter, så det var gøy, forteller Mads.

-Det ble solo-løp hele Birken. Pulja var litt dårlig, så jeg hadde ingen hjul å ligge på, forteller Mads. På forsidebildet tråkker han fra puljen bak seg. (Foto: Sportograf)

Terje Bjerkrheim var enda raskere enn broder Tore i Birkebeinerrittet som gikk unna på 2.58.47! I Tripplen tok Terje en 8.plass i klasse M50-54 år på 7.59.19.

Og det ferske medlemmet Vidar Ellefsen var nesten like suveren i klasse M60-64 år, som ble vunnet med over 10 minutter på totaltid 8.08.44.

Og sist, men ikke minst: Charles Granquist ble superbirkebeiner for åttende gang etter å ha syklet på knallsterke 2.59.09 og klart drømmegrensen på under tre timer for andre gang! Totaltiden i Trippelen ble 8.05.40 til 7.plass i klasse M45-49 år. Charles har allerede fått behørig omtale i lokalavisen Oppegård Avis, som Sportsmanden nå har inngått et samarbeid med og skal levere lokale saker til hver uke fremover. Charles var «hovedpersonen» i den første leveransen, som også er publisert på Sportsmanden.no

Les hele artikkelen her: Superbirkebeiner for 8.gang!

Gratulerer til alle fem med imponerende innsats! 

«Endelig på toppen av Birkebeinerpallen. I min 50. deltagelse ble det klasseseier på Birkebeinertrippelen med 10 minutters margin», skrev Vidar Ellefsen under dette bildet på Facebook. Gratulerer!!

I fjor var det fire fra Team Sportsmanden som fullførte Birkebeinertrippelen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *